Τονάλι: «Ίσως επιστρέψω στη Μίλαν μία μέρα»

Τονάλι: «Ίσως επιστρέψω στη Μίλαν μία μέρα»
Photo Credits: INTIME

Το ενδεχόμενο να επιστρέψει μία μέρα στη Μίλαν θεωρεί πιθανό ο Σάντρο Τονάλι, όπως δήλωσε μετά το παιχνίδι της Νιουκάστλ με τους «ροσονέρι»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν απέκλεισε την προοπτική επιστροφής του στην Ιταλία και τη Μίλαν στο μέλλον ο Σάντρο Τονάλι. Όπως δήλωσε ο μέσος της Νιουκάστλ μετά το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες για την πρεμιέρα του Champions League, η πόρτα του είναι πάντα ανοιχτή για τους επτάκις πρωταθλητές Ευρώπης.

Ο 23χρονος αγωνίστηκε στο Μιλάνο την τριετία 2020-2023 και εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους φίλους της ιταλικής ομάδας, αν κρίνει κανείς από την υποδοχή που του επεφύλαξαν στην αναμέτρηση του «Σαν Σίρο».

Τονάλι: «Ίσως επιστρέψω στη Μίλαν μία μέρα»«Δεν ξέρω αν θα επιστρέψω ποτέ στη Μίλαν. Θα πλήρωνα για να μάθω το μέλλον μου! Ίσως ναι, ίσως όχι. Το ποδόσφαιρο είναι παράξενο», ανέφερε ο νεαρός άσος στο ιταλικό Mediaset.

«Δεν κλείνω την πόρτα στη Μίλαν. Δεν θέλω και δεν θα κρύψω την αγάπη και το πάθος μου για αυτή την ομάδα», τόνισε κλείνοντας.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X