Ντε Τσέρμπι: «Καλή ομάδα η ΑΕΚ, δύσκολος ο όμιλος, γνωρίζω τον Αλμέιδα»

Ντε Τσέρμπι: «Καλή ομάδα η ΑΕΚ, δύσκολος ο όμιλος, γνωρίζω τον Αλμέιδα»
Photo Credits: INTIME

Το εγκώμιο της ΑΕΚ έπλεξε στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί, ο τεχνικός της Μπράιτον, Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με θετικά λόγια για την ΑΕΚ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί, ο τεχνικός της Μπράιτον, Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι.

«Καλή ομάδα η ΑΕΚ», είπε μεταξύ άλλων ο Ιταλός τεχνικός ενόψει της αυριανής πρεμιέρας της ομάδας του με την Ένωση στο Europa League. Δήλωσε, μάλιστα, πως γνωρίζει τον Ματίας Αλμέιδα, προφανώς όπως αναφέρουν οι Άγγλοι, από τη θητεία του Αργεντινού ως ποδοσφαιριστής στην Ιταλία.

«Έχουμε μελετήσει πολύ την ΑΕΚ, είναι καλή ομάδα και πολύ επιθετική με και χωρίς μπάλα. Έχουν καλό προπονητή, τον ξέρω από την Ιταλία. Ο όμιλός μας είναι ένας από τους πιο δύσκολους της διοργάνωσης, αλλά αν θέλουμε να προχωρήσουμε, πρέπει να νικήσουμε τις καλύτερες ομάδες», τόνισε μεταξύ άλλων μιλώντας για την ΑΕΚ.

Ο Ντε Τσέρμπι, όμως, δεν έμεινε μόνο σ’ αυτά. Υποστήριξε πως δεν του αρέσει να εξετάζει τις αποδόσεις των στοιχηματικών γραφείων που έχουν τοποθετήσει την Μπράιτον ως 2ο φαβορί για την κατάκτηση του Europa League και επισήμανε πως «οι Ιταλοί προπονητές δεν τους αρέουν να μιλούν για προβλέψεις και προγνωστικά».

Εικόνα

Ταυτόχρονα ο τεχνικός της Μπράιτον ανακοίνωσε πως είναι έτοιμος ο μέσος, Σόλι Μαρς που είχε λείψει στο ματς πρωταθλήματος με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ενώ αναφέρθηκε και στους δύο επιθετικούς, τους Έβαν Φέργκιουσον και Άνσου Φάτι λέγοντας πως είναι έτοιμοι, αλλά δεν έχει αποφασίσει αν θα τους χρησιμοποιήσει και πώς θα παρατάξει την ομάδα του στην επίθεση.

«Δεν έχω αποφασίσει ακόμα την ομάδα, θα δούμε αύριο, αλλά ο Ανσού και ο Έβαν μπορούν να ξεκινήσουν. Είναι σε καλή κατάσταση», είπε χαρακτηριστικά ο Ντε Τσέρμπι. «Είναι το ίδιο για όλους τους παίκτες, όπως ο Ζοάο Πέδρο και Ταρίκ, έχω πολλές και καλές λύσεις».

«Βελτιωνόμαστε, αλλά δεν είμαστε μεγάλη, μεγάλη ομάδα ακόμα. Βέβαια πιστεύουμε στον εαυτό μας και την ποιότητα μας. Έχουμε τη φιλοδοξία να βελτιωνόμαστε σε κάθε διοργάνωση», ανέφερε επίσης ο Ντε Τσέρμπι.

«Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε από πού ερχόμαστε και ποιοι ήμασταν. Δεν μπορούμε να χάσουμε το DNA μας. Αν πιστεύουμε ότι είμαστε καλύτεροι από ό,τι είμαστε, θα κάνουμε ένα μεγάλο, μεγάλο λάθος», ανέφερε ακόμη ο Ντε Τσέρμπι

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X