Ενρίκε: «Θα πλήρωνα για να δω τον Ντεμπελέ»

Ενρίκε: «Θα πλήρωνα για να δω τον Ντεμπελέ»
Photo Credits: INTIME

Ο Λούις Ενρίκε υπερασπίστηκε τον Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος δεν έκανε το τέλειο ντεμπούτο με την Παρί κόντρα στη Ντόρτμουντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Παρί έφτασε στη νίκη σχεδόν με σβηστές μηχανές απέναντι στην Ντόρτμουντ στο Παρίσι για την πρεμιέρα του 6ου ομίλου του Champions League. Το 2-0 των Γάλλων στο “Παρκ ντε Πρενς” τούς φέρνει επικεφαλής στο “γκρουπ του θανάτου” και τους Γερμανούς ουραγούς και χωρίς καλή πρώτη εντύπωση.

Παρόλο που ο Ουσμάν Ντεμπελέ δεν κατάφερε να βρει δίχτυα στην αναμέτρηση, ο προπονητής του τον εξύμνησε στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Ενρίκε ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί τον 26χρονο Γάλλο, ο οποίος δεν μετουσίωσε τις ενέργειές του στον αγωνιστικό χώρο σε κάποιο γκολ.

«Αν ήμουν οπαδός οποιασδήποτε ομάδας, ευχαρίστως θα πλήρωνα το εισιτήριο για να δω τον Ουσμάν Ντεμπελέ. Είναι τελείως διαφορετικός παίκτης. Μπορεί να αποτύχει τρεις φορές και να συνεχίσει να προσπαθεί.

Είναι ένας παίκτης που κάνει μαγικά. Ίσως τώρα ανυπομονεί να πετύχει το πρώτο του γκολ, όταν σταματήσει να το θέλει, θα σκοράρει πολλά. Είναι μια διαδικασία που περνούν όλοι οι επιθετικοί. Είναι θαύμα για κάθε προπονητή να έχει έναν παίκτη αυτού του επιπέδου».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X