ΑΕΚ: Οι λύσεις για το δίδυμο στην άμυνα μετά την απουσία του Μουκουντί

ΑΕΚ: Οι λύσεις για το δίδυμο στην άμυνα μετά την απουσία του Μουκουντί
Photo Credits: INTIME

Στο νοσοκομείο για εξετάσεις βρίσκεται ο Μουκουντί και ο Αλμέιδα αναγκαστικά εξετάζει τις λύσεις για το δίδυμο των στόπερ της ΑΕΚ στο Μπράιτον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βίντα έτσι κι αλλιώς είναι εκτός μάχης για το ματς με την Μπράιτον. Ενώ ο Μουκουντί βρίσκεται στο νοσοκομείο για κύκλο εξετάσεων λόγω μιας λοίμωξης που τον ταλαιπωρεί. Και όλα αυτά λίγες ώρες πριν η αποστολή της ΑΕΚ πετάξει για την Αγγλία. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Αλμέιδα θα πρέπει να εξετάσει τις εναλλακτικές του για το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, χωρίς να υπολογίζει τον Μουκουντί και τον Βίντα.

Ο ένας εκ των δυο στόπερ, θα είναι σίγουρα ο Σίμος Μήτογλου. Ο μοναδικός καθαρόαιμος. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να ψάξει ο Αλμέιδα για τον παρτενέρ του. Οι υποψηφιότητες είναι ουσιαστικά τρεις. Ο Χατζισαφί, ο Σιμάνσκι και ο Σιντιμπέ. Και οι τρεις έχουν παίξει ξανά στον ρόλο του κεντρικού αμυντικού. Οι δυο πρώτοι μάλιστα, επί… Αλμέιδα. Ήταν πέρυσι, όταν ο Αργεντινός τεχνικός χρησιμοποιούσε τον Σιμάνσκι σε ρόλο λίμπερο και τον Χατζισαφί ως αριστερό στόπερ σε τριάδα. Ενώ ο Σιντιμπέ έχει παίξει στην καριέρα του κατά το παρελθόν ως στόπερ.

Προφανώς και για τον Αλμέιδα δεν είναι εύκολο να κλειδώσει την απόφαση. Προβάδισμα έχει ο Χατζισαφί. Λόγω εμπειρίας, λόγω ταχύτητας και επειδή ως αριστερό στόπερ, έστω και σε τριάδα, ήταν αποτελεσματικός. Φυσικά πιθανότητες έχουν και ο Σιμάνσκι με τον Σιντιμπέ. Ο Πολωνός ξέρει την θέση και είναι καλός με την μπάλα στα πόδια. Ενώ ο Γάλλος είναι αρκετά έμπειρος. Σίγουρα ο Αλμέιδα θα περιμένει και την αυριανή τελευταία προπόνηση επί αγγλικού εδάφους για να πάρει οριστικές αποφάσεις.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X