Συμφώνησε με την εθνική Γερμανίας ο Νάγκελσμαν αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση

Συμφώνησε με την εθνική Γερμανίας ο Νάγκελσμαν αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση
Photo Credits: INTIME

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Γερμανίας ήρθε σε συμφωνία με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν για την ανάληψη της θέσης του ομοσπονδιακού προπονητή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε οριστική συμφωνία με τονΓιούλιαν Νάγκελσμαν προκειμένου να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της ομάδας φέρεται πως έχει έρθει η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Γερμανίας σύμφωνα με τον Κρίστιαν Φαλκ.

Οι ιθύνοντες είχαν ξεχωρίσει εδώ και μέρες την περίπτωση του νεαρού προπονητή και αποφάσισαν να κλείσουν άμεσα το deal με στόχο το EURO2024 το οποίο και θα διεξαχθεί στην έδρα τους.

Θυμίζουμε πως από το deal δεν αναμένεται να λάβει κάποιο χρηματικό ποσό η Μπάγερν καθώς ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή πως η ρήτρα ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ ισχύει για όλες τις ομάδες πλην της εθνικής Γερμανίας.

Πάντως, οι Βαυαροί θα κερδίσουν από αλλού καθώς παρά τη λύση της συνεργασίας τους με τον Νάγκελσμαν, είχαν συμφωνήσει να τον πληρώνουν με ένα ποσό κοντά στα 9.000.000 ευρώ, όσα δηλαδή προέβλεπε το συμβόλαιο που υπέγραψε το 2021.

Προς το παρόν δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας οι αναλυτικές λεπτομέρειες του deal αλλά τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως αυτό περιλαμβάνει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X