Προϋπόθεση για να παραμείνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς είναι να ανανεώσει ο Χόλιντεϊ

Προϋπόθεση για να παραμείνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς είναι να ανανεώσει ο Χόλιντεϊ
Photo Credits: INTIME

Κομβικής σημασίας θα είναι η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Τζρου Χόλιντεϊ στους Μπακς, για την παραμονή και του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια διαφορετική οπτική για την παραμονή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς, παρουσίασε ο δημοσιογράφος του ESPN, Μπόμπι Μαρκς.

O Aμερικανός, ρεπόρτερ του ΝΒΑ, ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τον «Greek Freak» και τις φήμες που τον θέλουν να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, τονίζοντας ότι για να παραμείνει στο Μιλγούοκι ο Έλληνας σούπερ σταρ, θα πρέπει να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τα «ελάφια» ο 33χρονος πόιντ γκαρντ.

Αναλυτικά:

«Δεν νομίζω πως ο Γιάννης θα υπογράψει επέκταση. Δεν βγάζει νόημα οικονομικά. Ανησυχώ σύμφωνα με τα όσα έγιναν με τον Χόλιντεϊ. Νομίζω ότι θα είναι ο x-factor. Η ανανέωση του Χόλιντεϊ θα είναι διαθέσιμη από τις 22 Φλεβάρη. Μελλοντικά μπορεί να είναι free agent την επόμενη σεζόν. Αν τον χάσουν οι Μπακς, θα έχουν μεγάλο πρόβλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X