Παρί Σεν Ζερμέν: Η UEFA εξετάζει σε βάθος τη νομιμότητα των μεταγραφών παικτών σε συλλόγους του Κατάρ

Παρί Σεν Ζερμέν: Η UEFA εξετάζει σε βάθος τη νομιμότητα των μεταγραφών παικτών σε συλλόγους του Κατάρ
Photo Credits: INTIME

Η αρμόδια επιτροπή της UEFA εξετάζει τη νομιμότητα των μεταγραφών παικτών της Παρί σε συλλόγους του Κατάρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η «Equipe» έφερε στο φως της δημοσιότητας τις έρευνες της UEFA για την Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτή τη φορά οι Παριζιάνοι βρίσκονται στο στόχαστρο για τις πωλήσεις που έκαναν τις τελευταίες ημέρες.

Για την ακρίβεια για τις περιπτώσεις των Μάρκο Βεράτι, Αμπντού Ντιαλό και Γιούλιαν Ντράξλερ. Οι δύο πρώτοι πωλήθηκαν στην Αλ Αραμπί και ο Γερμανός στην Αλ Αχλί.

Αυτό που έκανε την αρμόδια επιτροπή της UEFA να κινητοποιηθεί ήταν το γεγονός ότι οι τρεις αυτές πωλήσεις έγιναν σε συλλόγους του Κατάρ.

Την ίδια ώρα τα συνολικά έσοδα από αυτές τις τρεις κινήσεις ήταν συνολικά 80 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που ήταν το ζητούμενο για την Παρί ώστε να ισοσκελίσει τον ισολογισμό της.

Με δεδομένη τη σχέση της διοίκησης των Παριζιάνων με το Κατάρ αυτό έκανε την αρμόδια επιτροπή της UEFA να ανοίξει φάκελο και να ερευνήσει αν όλα έχουν συμβεί νόμιμα.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X