Ποτσετίνο για Μούντρικ: «Χρειάζεται ακόμα να μάθει αρκετά, πρέπει να του δώσουμε χρόνο»

Ποτσετίνο για Μούντρικ: «Χρειάζεται ακόμα να μάθει αρκετά, πρέπει να του δώσουμε χρόνο»
Photo Credits: INTIME

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αναφέρθηκε στον Ουκρανό εξτρέμ, Μιχαΐλο Μούντρικ, τονίζοντας πως ακόμη χρειάζεται χρόνο για να ανταπεξέλθει στην Premier League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την διακοπή των πρωταθλημάτων ελέω εθνικών ομάδων αποδείχθηκε πως δεν την εκμεταλλεύτηκε καθόλου η Τσέλσι, η οποία για ακόμη μία φορά απογοήτευσε με την εμφάνισή της στη φετινή σεζόν.

Το μεσημέρι της Κυριακής (17/09), οι «μπλε» έμειναν στην εκτός έδρας «λευκή» ισοπαλία με αντίπαλο την Μπόρνμουθ, με αποτέλεσμα να μείνει χωρίς νίκη για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική, μετρώντας μόλις μία στις πρώτες πέντε στροφές της Premier League.

Για πρώτη φορά φέτος, ο Μιχαΐλο Μούντρικ ξεκίνησε στο βασικό σχήμα των Λονδρέζων, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να ξεχωρίσει για την ομάδα του. Η αλήθεια είναι πως ο 22χρονος Ουκρανός εξτρέμ δεν έχει επιβεβαιώσει στο ελάχιστο τις προσδοκίες, αλλά και τα σχεδόν 100 εκατομμύρια ευρώ που ξόδεψαν για την απόκτησή του το περασμένο Γενάρη οι «μπλε», γεγονός που έχει φέρει προβληματισμό στις τάξεις του συλλόγου.

Για τον νεαρό άσο μίλησε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ο οποίος και τόνισε πως ακόμη χρειάζεται χρόνο για να εγκλιματιστεί στις απαιτήσεις της Premier League, στηρίζοντας πάντως τον παίκτη του ανοικτά για το ταλέντο και τη δουλεία του.

«Ο Μούντρικ βελτιώνεται. Βέβαια, χρειάζεται ακόμα να μάθει αρκετά. Η Premier League είναι πολύ γρήγορη, η ταχύτητα του παιχνιδιού είναι πραγματικά γρήγορη. Πρέπει να του δώσουμε χρόνο και τα εργαλεία για να βελτιωθεί κατά τη διάρκεια της σεζόν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Τσέλσι.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X