Ομπράντοβιτς: «Πρέπει να εμπιστεύεσαι τους παίκτες και ειδικά κάποιον σαν τον Γιόκιτς»

Ομπράντοβιτς: «Πρέπει να εμπιστεύεσαι τους παίκτες και ειδικά κάποιον σαν τον Γιόκιτς»
Photo Credits: INTIME

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποθέωσε τον Νίκολα Γιόκιτς σε δηλώσεις του, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι την περσινή σεζόν του έστειλε κάποιες επίσημες επισημάνσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές όλων των εποχών στην Ευρώπη – και για κάποιους ο κορυφαίος. Αναγνωρίζει όμως απόλυτα το μεγαλείο του Νίκολα Γιόκιτς, σε βαθμό που δέχεται ακόμα και συμβουλές του!

Την αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος σε συνέντευξή του, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Μου έστειλε ένα μήνυμα μέσω ενός κοινού φίλου μας σχετικά με μία λεπτομέρεια στο παιχνίδι της Παρτίζαν. Κατάλαβα αμέσως τι εννοούσε και εφάρμοσα αυτή την ιδέα. Πρέπει να εμπιστεύεσαι τους παίκτες και ειδικά κάποιον σαν τον Γιόκιτς».

Κλείνοντας πάντως το θέμα, ο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε ότι η τελική απόφαση πάντα ανήκει στον προπονητή: «Ο Γιόκιτς είναι απίστευτος, είναι ένας παίκτης που κατέκτησε δακτυλίδι πρωταθλητή στο NBA. Παίζει σε απίστευτο επίπεδο εδώ και τρία χρόνια, οπότε τον άκουσα. Αλλά πρέπει να επαναλάβω ότι – στο τέλος της ημέρας – είναι ο προπονητής αυτό που αποφασίζει».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X