Βράνιες: «Επιθυμία μου είναι η ΑΕΚ να διαλύσει τον Ολυμπιακό»

Βράνιες: «Επιθυμία μου είναι η ΑΕΚ να διαλύσει τον Ολυμπιακό»
Photo Credits: INTIME

Ξεκάθαρος ο πρώην άσος της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες ενόψει του αποψινού ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το σχόλιο και η επιθυμία του Όγκνιεν Βράνιες στο SDNA για το αποψινό ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Καλύτερο ντεμπούτο στην Τσουκαρίτσκι δεν θα μπορούσε να ονειρευτεί ο Όγκνιεν Βράνιες. Ο πρώην στόπερ της ΑΕΚ ήταν καθοριστικός στο ματς με τον πανίσχυρο Ερυθρό Αστέρα, συμβάλλοντας στη νίκη της νέας του ομάδας με 2-1. Μάλιστα, στο συγκεκριμένο ματς αγωνίστηκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και ο μέχρι πρότινος χαφ του Ολυμπιακού, Χουάνγκ Ιν-Μπέομ.

Ο Βράνιες αν και πέρασαν 14 μήνες μετά την αποχώρηση του από την ΑΕΚ, εξακολουθεί να παρακολουθεί με ενδιαφέρον την πορεία της αγαπημένης του ομάδας.

Το SDNA ζήτησε από τον «κομάντο» τη γνώμη του για το αποψινό ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό (17/9, 21:30) με τον Βράνιες να εκφράζει την επιθυμία να… διαλύσει η ΑΕΚ τους «ερυθρόλευκους»

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για την ΑΕΚ, αλλά δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη. Αν με ρωτάς όμως τι θέλω, η επιθυμία μου είναι η ΑΕΚ να διαλύσει τον Ολυμπιακό και πιστεύω μπορεί να το κάνει. Η ΑΕΚ βρίσκεται πάντα στην καρδιά μου.

Διαβάστε περισσότερα

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X