Αυτός είναι ο λόγος που οι άνδρες πιάνουν τον καβάλο τους τόσο συχνά

Αυτός είναι ο λόγος που οι άνδρες πιάνουν τον καβάλο τους τόσο συχνά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχεδόν όλοι άνδρες πιάνουν τον καβάλο τους στιγμιαία ή και κάποιες φορές παρατεταμένα.

Όπως αναφέρεται στο Reddit, οι άνδρες πιάνουν τον καβάλο τους 23 με 30 φορές την ημέρα. Υπάρχουν αρκετές εξηγήσεις γι’ αυτό και για τους εφήβους και για τους ενήλικε άνδρες.

Τονίζει την αρρενωπότητά τους, πολύ στενά παντελόνια ή ακόμα και να αισθάνονται ότι ανήκουν κάτι αν το πάρουμε κοινωνιολογικά. Αλλά πραγματικά γιατί πάει το χέρι τους εκεί και γιατί δεν αισθάνονται καμία ντροπή;

Ο Joe Ryder, ψυχοθεραπευτής στο Δουβλίνο λέει πως «το να ανήκεις κάπου είναι ένα σημαντικό κομμάτι της καλής ψυχοσωματικής κατάστασης.

Και με αυτόν τον τρόπο οι άνδρες νιώθουν ότι ανήκουν σε μια κατηγορία ανθρώπων που επιδεικνύουν αυτή τη συμπεριφορά. Το πeος είναι ένα ισχυρό σύμβολο αρρενωπότητας και όλοι οι άνδρες θέλουν να δουλεύει καλά. Αυτό είναι το μήνυμα. Οι άνθρωποι που έρχονται να με δουν είναι γεμάτοι με άγχος.

Το να βάζουν το χέρι στον καβάλο τους κάνει να έχουν πιο μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους, δείχνει αυτοπεποίθηση και αρρενωπότητα».

Διαβάστε περισσότερα

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X