Αντίπαλοι ΑΕΚ: «Τρένο» η Μπράιτον, διέλυσε (1-3) την Γιουνάιτεντ στο Μάντσεστερ! (VIDEO)

Αντίπαλοι ΑΕΚ: «Τρένο» η Μπράιτον, διέλυσε (1-3) την Γιουνάιτεντ στο Μάντσεστερ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Επικράτησε η Μπράιτον της Μάντσεστερ στο Ολντ Τράφορντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εντυπωσιακή ήταν η Μπράιτον κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους «Γλάρους» να διαλύουν την ομάδα του Τεν Χαγκ! Η προσεχής αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League (21/09) έκανε ό,τι ήθελε στο Ολντ Τράφορντ και επικράτησε των «κόκκινων διαβόλων» με σκορ 3-1 για την 5η αγωνιστική της Premier League.

Μάλιστα, ο Ντε Τσέρμπι παρέταξε την ομάδα του με αρκετές αλλαγές κόντρα στη Γιουνάιτεντ εξαιτίας και της αναμέτρησης ενάντια στην Ένωση την Πέμπτη (21/09) για την 1η αγωνιστική του Europa League, με τους Φέργκιουσον να μένει στον πάγκο, ο Εστουπινάν εκτός αποστολής, ενώ επίσης εκτός έμεινε ο Μαρτς λόγω ενοχλήσεων.

Έτσι, η Μπράιτον πήρε την τέταρτη νίκη της σε πέντε ματς στο αγγλικό πρωτάθλημα και δείχνει πως έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά τη σεζόν της.

Οι «Γλάροι» έκρυψαν την μπάλα στο 20’, ο Αντρίγκα βγήκε από δεξιά, γύρισε και ο Γουέλμπεκ έκανε εύκολα το 0-1 από κοντά, ενώ από πλευράς Γιουνάιτεντ έπαιζε μόνος του ο Ράσφορντ αλλά όλες οι ευκαιρίες του είτε πέρασαν έξω είτε «καθάρισε» ο Στιλ. Αφού και το γκολ του Χόιλουντ ακυρώθηκε αφού η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή, το πρώτο μέρος έφυγε με 0-1.

Στην επανάληψη όμως η Μπράιτον έκρυψε ξανά την μπάλα. Στο 53’ ο Λάμπτεϊ έκανε την πάσα στον Γκρος και εκείνος μέσα από την περιοχή εκτέλεσε τον Ονάνα για το 0-2. Οι γηπεδούχοι είχαν πάντα τον έλεγχο χωρίς να απειλούνται σοβαρά και στο 71’ με τη σουτάρα του Ζοάο Πέδρο έκαναν το 0-3. Η Γιουνάιτεντ μείωσε δύο λεπτά μετά με τον… Χάνιμπαλ, όμως το φινάλε της αναμέτρησης η Μπράιτον ήταν εκείνη που έφτασε πιο κοντά σε τέεταρτο γκολ, όμως το 1-3 διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε και έστειλε την ομάδα του Ντε Τζέρμπι στην 3η θέση της βαθμολογίας, πίσω μόνο από Σίτι και Λίβερπουλ.

ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ονάνα, Νταλότ, Λίντελεφ, Μαρτίνες (85’ Γκαρνάτσο), Ρεγκιλόν (85’ Γουάν Μπισάκα), Κασεμίρο (64’ Μέιμπρι), Έρικσεν, ΜακΤόμινεϊ (85’ Πελίστρι), Φερνάντες, Χόιλουντ (64’ Μαρσιάλ), Ράσφορντ

ΜΠΡΑΪΤΟΝ: Στιλ, Λάμπτεϊ (77’ Μίλνερ), Ντανκ, Φαν Χεκ, Φέλτμαν, Νταούντ (77’ Γκίλμουρ), Λαλάνα (64’ Ζοέο Πέδρο), Γκρος, Αντινγκρά (84’ Φέργκιουσον), Γουέλμπεκ (64’ Φάτι), Μιτόμα

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X