Formula 1: Ο Σάινθ την pole position στη Σιγκαπούρη

Formula 1: Ο Σάινθ την pole position στη Σιγκαπούρη

Πήρε την pole position o Σάινθ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη δεύτερη διαδοχική “pole position” του και συνολικά πέμπτη στην καριέρα του στη Φόρμουλα Ένα πανηγύρισε σήμερα (15/9) ο Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ στη Σιγκαπούρη. Ο Ισπανός οδηγός της Ferrari σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στα επίσημα δοκιμαστικά για τον αυριανό αγώνα και θα εκκινήσει από την πρώτη θέση, έχοντας δίπλα του στην πρώτη σειρά της εκκίνησης τον Τζορτζ Ράσελ με Mercedes, ο οποίος ήταν 72 χιλιοστά του δευτερολέπτου πιο αργός. Στη δεύτερη σειρά της εκκίνησης θα βρίσκονται ο Σαρλ Λεκλέρκ με τη δεύτερη Ferrari και ο Λάντο Νόρις με McLaren, ενώ ο Λιούις Χάμιλτον κατετάγη πέμπτος με τη δεύτερη Mercedes και ο Κέβιν Μάγκνουσεν με Haas ήταν έκτος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο Red Bull δεν κατάφεραν να περάσουν το δεύτερο μέρος των επίσημων δοκιμαστικών (Q2), εξαιτίας λαθών στους τελευταίους γύρους τους, με τον δις παγκόσμιο πρωταθλητή Μαξ Φερστάπεν να κατατάσσεται ενδέκατος και τον Σέρχο Πέρες να παίρνει τη 13η θέση στο Q2, με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός της δεκάδας που «μονομάχησε» για την “pole position” στο Q3. Εκεί προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Λίαμ Λόσον. Επίσης, ο Λανς Στρολ είχε ένα ατύχημα στο τέλος του πρώτου μέρους των επίσημων δοκιμαστικών, με αποτέλεσμα να βγει κόκκινη σημαία και να ολοκληρωθεί πρόωρα το Q1. Ο Καναδός οδηγός δεν τραυματίστηκε, ωστόσο το ατύχημά του είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει η έναρξη του Q2, προκειμένου να απομακρυνθεί η Aston Martin του και να επισκευαστούν οι ζημιές που προκλήθηκαν στις μπαριέρες της τελευταίας στροφής από τη σφοδρή σύγκρουση που είχε το μονοθέσιο του Στρολ.

Επίσης, μετά το τέλος των επίσημων δοκιμαστικών ο Φερστάπεν θα μπει στο… μικροσκόπιο των αγωνοδικών για δύο περιπτώσεις παρεμπόδισης. Η πρώτη ήταν στο πιτ λέιν στην έναρξη του Q1, καθώς δεν ξεκίνησε αμέσως μόλις άναψε πράσινο, ενώ οι υπόλοιποι οδηγοί περίμεναν πίσω από τη Red Bull του, και η δεύτερη στη διάρκεια του Q2, όπου φέρεται να παρεμπόδισε τον Γιούκι Τσουνόντα με AlphaTauri.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X