ΟΜΑΔΑ και ΚΟΣΜΟΣ με ΜΟΝΟ στόχο τους 3 βαθμούς

ΟΜΑΔΑ και ΚΟΣΜΟΣ με ΜΟΝΟ στόχο τους 3 βαθμούς
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, φυσικά για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κι αν έχουμε ζήσει ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, δεκαετίες τώρα. Με πολλά εξ αυτών, μετά το 1997 να μην ξεκινούσαν με ίσους όρους. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει έναν «οργανισμό» απόψε, που εφεύρισκε πάντα τρόπους για να της… ρουφάει ενέργεια πριν καν γίνουν τα ντέρμπι. Ενίοτε τα κατάφερνε κιόλας.

Τα τελευταία χρόνια, ο Ολυμπιακός αδυνατεί να πιστέψει ότι τη στιγμή που τα πούλμαν των δύο ομάδων θα ξεκινάνε από τα ξενοδοχεία τους για το γήπεδο, θα το κάνουν από την ίδια ψυχολογική αφετηρία. Καμιά εκ των δύο, δεν θα αισθάνεται πως και να μην παίξει καλά, θα έχει διαιτητική προστασία και «κάτι θα γίνει» για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει.

Δεν το… χωνεύουν βέβαια με τίποτα. Κι έτσι, δεν μπορούν να χαρούν, ούτε τις νίκες που έχουν πάρει, πραγματικά δίκαια και αξία. Και στις ήττες, μία «κλαίει ο Μποτία στα αποδυτήρια», και σε άλλες γίνονται «ντου», όπως στο γκολ του Γιακουμάκη για το πρωτάθλημα του 2018 ή «κλωτσάνε μπάλες», όπως σε αυτό του Μάνταλου για το περσινό.

Η ΑΕΚ δεν επηρεάζεται καθόλου

Τώρα πάλι, ξεκίνησε η προηγούμενη εβδομάδα με το… «θέλουμε ελίτ ξένο διαιτητή, δεν θα κατέβουμε αν διανοηθείτε να βάλετε Έλληνα» και κατέληξε με το… «δεν μας κάνει ο ελίτ Πορτογάλος, θέλουμε άλλον». Πέρυσι, είχαμε δε, τις απειλές περί αναστροφής, πριν το πρώτο ματς Κυπέλλου. Τώρα, το αν τους κάνει καλό όλο αυτό και ποιους τελικά πείθει, το κρίνει ο καθένας. Σημασία έχει ότι η ΑΕΚ δεν επηρεάζεται καθόλου. Ούτε ο κόσμος της.

Κι όπως και πέρυσι σε τρία παιχνίδια στην Νέα Φιλαδέλφεια, και στη νίκη, και στην ήττα, και στην ισοπαλία, όλα κύλησαν άψογα και η ατμόσφαιρα, αλλά και η φιλοξενία ήταν όπως έπρεπε, έτσι θα συμβεί και φέτος. Η ΑΕΚ πλέον είναι τόσο ισχυρή, αλλά και τόσο συμπαγής, που δεν γίνεται να της… ρουφήξουν ενέργεια, τα όποια «γύρω γύρω», όσο προκλητικά κι αν είναι.

Έχει αυτοπεποίθηση, μπαίνει στο γήπεδο για να παίξει την μπάλα της, ξέροντας ότι τίποτα δεν είναι προδιαγεγραμμένο και πως ανεξαρτήτως του όποιου τελικού αποτελέσματος που θα κριθεί σε καθαρά ποδοσφαιρικούς παράγοντες, μετά το τέλος του ντέρμπι θα είναι το ίδιο ισχυρή και δεδομένα θα συνεχίσει να διεκδικεί το νταμπλ.

Ο δε κόσμος της, θα πάει και σήμερα στη γειτονιά του από νωρίς, θα απολαύσει με όλη του την ψυχή μία ακόμα ποδοσφαιρική Κυριακή και όλη την ιεροτελεστία της και θα μπει στο γήπεδο προκειμένου να στηρίξει και να σπρώξει την ΑΕΚ προς τη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών. Γιατί από πέρυσι και την επιστροφή στο σπίτι, και παράλληλα στην κανονικότητα της ΑΕΚ, η ευτυχία είναι αυτή που προηγείται της επιτυχίας. Αλλά και που παράλληλα είναι ο προπομπός της.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X