Επιστολή διαμαρτυρίας από τους διαιτητές της Super League 2 - Δηλώνουν απλήρωτοι για δύο χρόνια

Επιστολή διαμαρτυρίας από τους διαιτητές της Super League 2 - Δηλώνουν απλήρωτοι για δύο χρόνια
Photo Credits: INTIME

Με επιστολή τους οι διαιτητές της Super League 2 εκφράζουν την αγανάκτησή τους γιατί παραμένουν απλήρωτοι για τα τελευταία δύο χρόνια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγο πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Super League 2 οι διαιτητές της κατηγορίας εκφράζουν την αγανάκτησή τους γιατί τα τελευταία δύο χρόνια παραμένουν απλήρωτοι.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Ντροπή! Πραγματικά πρέπει να ντρέπεστε να αντιμετωπίζετε τους διαιτητές σαν ανθρώπους τρίτης κατηγορίας.
Δύο χρόνια τώρα δεν έχετε πληρώσει τους Διαιτητές, Βοηθούς Διαιτητές και Παρατηρητές Διαιτησίας της Superleague-2 της δεύτερης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας παρότι εισπράττετε κανονικά τα εξοδολόγια από τις ομάδες.
Οι Διαιτητές έπρεπε να είχαν πληρωθεί πριν την έναρξη των αγώνων όπως διατυμπανίζετε ότι εφαρμόζετε τον ΚΑΠ, αντ’ αυτού όμως κρατάτε τα χρήματα τους για άλλους σκοπούς.
Κύριε πρόεδρε στη συνάντηση που είχαμε μας υποσχεθήκατε ότι θα πληρώσετε τους διαιτητές από τα χρήματα που θα πάρετε από την UEFA, τα χρήματα τα πήρατε όμως αυτά πήγαν αλλού!!! Οι Διαιτητές έχουν ακόμη λαμβάνειν!
Και πάλι ντροπή! Καλούμε όλους τους διαιτητές που έχουν λαμβάνειν χρήματα να το δηλώσουν άμεσα στους συνδέσμους που ανήκουν για να κινήσουμε νομικές διαδικασίες τόσο κατά της ΕΠΟ όσο και κατά των ομάδων που χρωστούν.
Με εκτίμηση,
Για το Δ.Σ. / Ε.Δ. – Ο.Δ.Π.Ε.
Ο Πρόεδρος Γιανναδάκης Εμμανουήλ
Ο Γεν. Γραμματέας Καραμάνης Γεώργιος».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X