Αλέγκρι: «Δεν μου αρέσουν οι σαπουνόπερες...»

Αλέγκρι: «Δεν μου αρέσουν οι σαπουνόπερες...»
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο τεχνικός της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για την υπόθεση ντόπινγκ του Πολ Πογκμπά και τις δηλώσεις του Λεονάρντο Μπονούτσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αύριο (16:00) η Γιουβέντους υποδέχεται τη Λάτσιο, στο πρώτο μεγάλο ματς της σεζόν με το «Allianz Stadium» να είναι «sold out», αλλά η υπόθεση ντόπινγκ του Πολ Πογκμπά και οι δηλώσεις του Λεονάρντο Μπονούτσι, έχουν…περάσει την αναμέτρηση σε δεύτερη μοίρα, με συνέπεια ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να αναγκάζεται να μιλάει ελάχιστα για αυτά που αναμένονται στο γήπεδο.

«Σχετικά με την υπόθεση Μπονούτσι, δεν έχω τίποτα να προσθέσω, του εύχομαι καλή τύχη στην καριέρα του εντός και εκτός γηπέδου. Οι σαπουνόπερες είναι στο Canale 5 αν δεν κάνω λάθος, αλλά ποτέ δεν είχα πολύ πάθος μαζί τους. Οι φίλοι μου με λένε Πινόκιο, οπότε το να με χαρακτηρίζουν ψεύτη είναι το λιγότερο. Ο Μπονούτσι δεν δημιούργησε κανέναν εσωτερικό πόλεμο, πάρθηκε μια απόφαση και μεταξύ άλλων του άνοιξε μια άλλη ευκαιρία. Πήγε σε μια ομάδα (σ.σ: Ουνιόν Βερολίνου) που παίζει στο Champions League και η φετινή σεζόν θα είναι σημαντική για αυτόν, ειδικά από κίνητρα που θα έχει. Έχει γίνει πολύς λόγος γι αυτό και είναι ανώφελο να συνεχίσουμε να το κάνουμε, δεν υπάρχει επιστροφή. Ας σκεφτούμε τον αυριανό αγώνα», είπε ο Ιταλός προπονητής της Γιουβέντους, ενώ αναφερόμενος στον Πολ Πογκμπά, τόνισε:

«Λυπάμαι για την κατάσταση, αλλά δεν μπορώ να προσθέσω κάτι άλλο γιατί πρέπει να περιμένουμε το τέλος της διαδικασίας. Είναι δύσκολο να πούμε τι αλλάζει για εμάς τώρα σε τεχνικό επίπεδο, σίγουρα δεν θα είναι κόντρα σε Λάτσιο και Σασουόλο, αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στους παίκτες που έχουμε. Ξέρουμε ότι αυτή με τη Λάτσιο είναι μια άμεση σύγκρουση και θα την αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν πρέπει να κάνουμε το λάθος να αναζητήσουμε έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Πογκμπά, αλλά να εκμεταλλευτούμε αυτούς που έχουμε καθώς μπορούν να αποδώσουν καλύτερα. Ο Πολ επέστρεψε στη Γιουβέντους, δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν καλά, παρόλο που προσπάθησε πολύ, είναι λυπηρό γιατί είναι διαφορετικός παίκτης από όλους τους άλλους».

Όσον αφορά το ματς με τη Λάτσιο, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είπε ότι είναι ήρεμος γιατί «η ομάδα έχει προπονηθεί καλά, οι παίκτες που ήταν εκτός επιστρέφουν σε καλή κατάσταση, υπάρχει η επιθυμία. Δεν θα είναι σταυροδρόμι, αλλά η Λάτσιο είναι σίγουρα ένας από τους αντιπάλους μας για μια θέση στο Champions League. Το σημαντικό θα είναι να είμαστε μεταξύ των τεσσάρων κορυφαίων στο τέλος του πρωταθλήματος», πρόσθεσε ο 56χρονος Ιταλός προπονητής.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X