Ποτσετίνο: «Πλεονέκτημα που λείπουμε από την Ευρώπη, αλλά θα επιστρέψουμε»

Ποτσετίνο: «Πλεονέκτημα που λείπουμε από την Ευρώπη, αλλά θα επιστρέψουμε»
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο Ποτσετίνο για την απουσία της Τσέλσι από την Ευρώπη και τι υποσχέθηκε για την επόμενη σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η απουσία από τα Κύπελλα Ευρώπης 2023/24 θα βοηθήσει την Τσέλσι να αντιμετωπίσει τη μακρά λίστα τραυματιών της, είπε σήμερα (15/9) ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο μιλώντας στους δημοσιογράφους, αλλά ο Αργεντινός προπονητής πρόσθεσε ότι είναι σίγουρος ότι η ομάδα της Premier League θα επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την επόμενη σεζόν.

Η Τσέλσι, η νικήτρια του Champions League του 2021, είχε μια ταραχώδη αγωνιστική περίοδο την περασμένη σεζόν και τερμάτισε 12η στη βαθμολογία, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα συμμετάσχει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις αυτή τη σεζόν, οι φάσεις των ομίλων της οποίας ξεκινούν την προσεχή εβδομάδα.

Ο σύλλογος του Λονδίνου έχει πληγεί από αρκετά προβλήματα τραυματισμών στις αρχές της νέας σεζόν, με τον μπακ και αρχηγό Ρις Τζέιμς, τον νέο επιθετικό Κρίστοφερ Νκουνκού και τους κεντρικούς αμυντικούς Γουέσλι Φοφανά και Μπενουά Μπαντιασίλ, να είναι μεταξύ των βασικών παικτών που βρίσκονται εκτός.

«Με τις περιστάσεις, νομίζω ότι είναι καλύτερο για εμάς που δεν παίζουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις επειδή έχουμε 11 ή 12 τραυματίες παίκτες», είπε ο Ποτσετίνο στους δημοσιογράφους πριν από το ταξίδι της Κυριακής στο Μπόρνμουθ.

«Νομίζω ότι είναι σημαντικό τώρα να μπορέσουμε να ανακάμψουμε και να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Αλλά για την Τσέλσι είναι σημαντικό να συμμετέχει στην ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά αυτό δεν είναι στα χέρια μου τώρα. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Σίγουρα, θα είμαστε την επόμενη σεζόν, χωρίς αμφιβολία με την ποιότητα που έχουμε», πρόσθεσε.

Η Τσέλσι είναι και πάλι 12η στη βαθμολογία αφού πήρε μόλις τέσσερις βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια, αλλά, παρά τις ήττες της στη Γουέστ Χαμ και στην έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ, ο Ποτσετίνο είπε ότι η ομάδα του είχε καλή απόδοση:

«Αν δείτε τα δεδομένα, νομίζω ότι είμαστε πολύ καλοί. Αυτό που μας λείπει είναι να βάζουμε γκολ, που είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στο ποδόσφαιρο», συμπλήρωσε.

«Πρέπει να αγωνιστούμε καλύτερα. Είναι η διαδικασία οικοδόμησης της ομάδας. Σίγουρα είναι μόνο θέμα χρόνου. Θέλω να κερδίσουμε. Πρέπει να κερδίσουμε. Είναι πολύ νωρίς για να τα παρατήσουμε ή να πούμε ότι δεν πρόκειται να πετύχουμε αυτό που θέλουμε και μιλούσαμε στην αρχή».

Νωρίτερα σήμερα η Τσέλσι ανέφερε ότι ο μέσος Ρομέο Λάβια, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Σαουθάμπτον έναντι 55 εκατομμυρίων λιρών τον περασμένο μήνα, «συνεχίζει να αξιολογείται για τραυματισμό».

«Είμαστε πραγματικά απογοητευμένοι γιατί προπονούνταν πολύ καλά. Έστριψε τον αστράγαλό του και τώρα περιμένουμε τη Δευτέρα για να πάρουμε την αξιολόγηση από τον γιατρό», είπε ο Ποτσετίνο.

Ο Ποτσετίνο πρόσθεσε ότι ο επιθετικός Αρμάντο Μπρόχα, ο οποίος υπέστη τραυματισμό στο γόνατο τον Δεκέμβριο, δεν θα είναι επίσης διαθέσιμος για την Μπόρνμουθ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X