Καταστράφηκε το σπίτι του Κώστα Θεοδωρόπουλου από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία

Καταστράφηκε το σπίτι του Κώστα Θεοδωρόπουλου από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία
Photo Credits: INTIME

Ο ΠΣΑΠΠ στέκεται στο πλευρό του Κώστα Θεοδωρόπουλου, ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, ο οποίος συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των πληγέντων της κακοκαιρίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η λέξη τραγωδία περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί στη Θεσσαλία μετά τις πλημμύρες έπειτα από την κακοκαιρία Ντάνιελ. Μεταξύ των πληγέντων είναι και ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Κώστας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος αντίκρισε κατεστραμμένο το πατρικό του σπίτι.

Ο ΠΣΑΠΠ εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας πως στέκεται στο πλευρό του παίκτη των βυσσινί.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ:

«Η Θεσσαλία βίωσε τον όλεθρο, την καταστροφή και δυστυχώς τον θάνατο, αφού η κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή άφησε πίσω της νεκρούς και διαλυμένες περιουσίες που αντιστοιχούσαν στους κόπους μιας ζωής.

Ο ΠΣΑΠΠ συμπαραστέκεται στον Κώστα Θεοδωρόπουλο, τον συνάδελφό μας της ΠΑΕ ΑΕΛ που συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των πληγέντων, καθώς αντίκρυσε κατεστραμμένο το πατρικό του σπίτι αλλά εκείνο της αδερφής του που βρίσκονταν στις Εργατικές Κατοικίες της Γιάννουλης».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X