Παρέα με πολλά... κιλά Ιστορίας της ΑΕΚ: Μανωλάς-Ατματσίδης-Γεωργαμλής-Καραγκιοζόπουλος! (ΦΩΤΟ)

Παρέα με πολλά... κιλά Ιστορίας της ΑΕΚ: Μανωλάς-Ατματσίδης-Γεωργαμλής-Καραγκιοζόπουλος! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Μεγάλα ονόματα της Ιστορίας της ΑΕΚ μαζί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής πολύ δυναμικά δίνει την μεγάλη μάχη για να είναι ο επόμενος Δήμαρχος στη Νέα Φιλαδέλφεια-Νέα Χαλκηδόνα. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και βοηθός προπονητή για χρόνια ήταν ο πρώτος σε ψήφους Δημοτικός Σύμβουλος στις τελευταίες εκλογές με το ψηφοδέλτιο που κέρδισε και τώρα έχει στο πλάι του παλιούς συμπαίκτες του στην Ένωση καθώς και την οικογένεια του συλλόγου.

Μάλιστα, χθες ο Γεωργαμλής συνάντησε χθες στην Νέα Φιλαδέλφεια μεγάλα ονόματα της Ιστορίας. Τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Στέλιο Μανωλά, τον Ηλία Ατματσίδη και τον Τάκη Καραγκιοζόπουλο, ο οποίος είναι μαζί του στο ψηφοδέλτιο «Συνεργασία Δημοτών», ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος. Μαζί τους και ο Γιώργος Ψαρογιάννης, παλιός αθλητής της ΑΕΚ και για χρόνια φυσιοθεραπευτής της Ένωσης και επίσης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

Ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής «ανέβασε» στα social media την φωτογραφία η οποία… προκάλεσε πανικό στον κόσμο που θυμήθηκε τα παλιά από την Ιστορία της ΑΕΚ και χάρηκε για την «ένωση» των μεγάλων ονομάτων της Ιστορίας του συλλόγου. Μάλιστα, συνόδευσε την φωτογραφία με την λεζάντα: «Μια παρέα, μια ιστορία».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X