Βίρτους Μπολόνια: Προβλήματα στην διοίκηση λόγω των δηλώσεων του Σκαριόλο

Βίρτους Μπολόνια: Προβλήματα στην διοίκηση λόγω των δηλώσεων του Σκαριόλο
Photo Credits: INTIME

Άνω-κάτω είναι η Βίρτους Μπολόνια μετά τις ατάκες του Σέρτζιο Σκαριόλο στην πρώτη συνέντευξη τύπου της σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο φαίνεται ότι χτύπησε… νεύρο με τις ατάκες του στην πρώτη συνέντευξη Τύπου της Βίρτους Μπολόνια ενόψει της σεζόν 2023/24. Βασικά, έκανε πολλά περισσότερα, αφού αυτά που είπε εκνεύρισαν τόσο πολύ τον πρόεδρο της ομάδας, Μάσιμο Ζανέτι, που τέθηκε θέμα απόλυσής του πριν ακόμα ξεκινήσει η σεζόν!

Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμά της η «La Repubblica», η οποία τονίζει ότι υπάρχει έντονος εκνευρισμός στην ομάδα λόγω αυτών που δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με την Βίρτους. Δεδομένου όμως ότι αν ο Σκαριόλο απολυθεί θα πρέπει να του καταβληθεί αποζημίωση ύψους 1 εκατ. ευρώ, το θέμα μπήκε στο… ψυγείο για τώρα, αν και μπορεί να ανοίξει ανά πάσα στιγμή.

Τι είπε όμως ο Σκαριόλο και εκνεύρισε τόσο τον Ζανέτι; Η ατάκα του σε ερώτηση που δέχθηκε για το ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας για την νέα σεζόν, όπου ο Σκαριόλο απάντησε ότι «αυτή είναι η απάντηση που πρέπει να δώσει το club. Το club μού έδωσε αυτή την ομάδα και εγώ έχω την διάθεση να δουλέψω για να την κάνω ανταγωνιστική, με όλους να πρέπει να κάνουν θυσίες για να πετύχουμε.

Η ομάδα χτίστηκε από το club μας και αξίζει όλα τα εύσημα επειδή έκανε ό,τι μπορούσε. Τώρα είναι η σειρά μας να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Το γεγονός ότι δεν έθεσε ο ίδιος τους στόχους και ανέφερε αρκετές φορές πως οι στόχοι πρέπει να τεθούν ουσιαστικά από την διοίκηση της Βίρτους, η οποία έχτισε την ομάδα, δεν άρεσε ιδιαίτερα στον Ζανέτι, με αποτέλεσμα πλέον να υπάρχει αρκετή ένταση. Και δεν έχει καλά-καλά ξεκινήσει η σεζόν.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X