«Πόνος» στο λιμάνι για τον διαιτητή του ΑΕΚ - Ολυμπιακός και τώρα... τρέχουν

«Πόνος» στο λιμάνι για τον διαιτητή του ΑΕΚ - Ολυμπιακός και τώρα... τρέχουν

Ο Γκρανκάσας εξηγεί τα αυτονόητα για τον διαιτητή του ΑΕΚ - Ολυμπιακός, το φιάσκο Μαρινάκη και την... επένδυση στην αμνησία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάζουν enwsi.gr οι ορκισμένοι εχθροί της ΑΕΚ και το διατυμπανίζουν μάλιστα. Τους προκάλεσε εντύπωση, σε μια συγκεκριμένη ερυθρόλευκη στήλη, το γεγονός πως σε στήλη εδώ υπήρξε η πληροφορία πως θα έχουμε Elite διαιτητή στο ντέρμπι, χωρίς αυτό να έχει σχέση με όσα έγιναν μέσα στην εβδομάδα. Κι έπλεξαν σενάριο…

Κάποτε το γκρουπ που ανήκε και η συγκεκριμένη στήλη, πέρναγε τον Θωμαΐδη γενεές δεκατέσσερις. Εσχάτως όχι μόνο δεν γίνεται αυτό, αλλά και τον αναπαράγουν όποτε τους είναι χρήσιμο. Προφανώς στα πλαίσια της συμμαχίας με τον Παναθηναϊκό του Αλαφούζου. Ας κάνουν ό,τι θέλουν, δικό τους πρόβλημα. Αλλά αφού τους είναι πλέον προσφιλής και ο Θωμαΐδης αναρωτιόμαστε γιατί δεν τους έκανε εντύπωση η πληροφορία που δημοσίευσε πριν γραφτεί οτιδήποτε σχετικά εδώ, πως ο διαιτητής θα είναι elite και θα είναι Πορτογάλος ή Γάλλος.

Το αυτονόητο και το φιάσκο Μαρινάκη

Γιατί το έγραψε αυτό ο συγκεκριμένος; Γιατί προφανώς έχει δημοσιογραφικά τις πηγές για να γνώριζε πως έτσι κι αλλιώς η ΚΕΔ εδώ και καιρό δεδομένα δεν θα προχωρούσε σε ορισμό Έλληνα στο ντέρμπι αύριο και θα προσπαθούσε να βρει διαιτητή από τις δύο πιο μεγάλες ομοσπονδίες που περιλαμβάνονται σε αυτές που υπάρχει συνεργασία. Θυμίζουμε πως η ΚΕΔ πολύ πρόσφατα τόνισε πως εξαρτάται μεν από την UEFA αν θα ανοίξει το πεδίο επιλογής ξένων διαιτητών, αλλά η ίδια θα προσπαθούσε να φέρνει από τις ομοσπονδίες με τις οποίες υπάρχει σχετική συνεργασία.

Όλα αυτά βέβαια πρώτα και κύρια τα γνωρίζουν τα συμφέροντα τα οποία υποστηρίζει και εξυπηρετεί ο «απορημένος» αρθρογράφος. Δηλαδή ο Ολυμπιακός. Και η δήθεν άγνοια του οφείλεται στην θεατρική παράσταση που προσπαθούν να στήσουν για δήθεν έλευση ξένου λόγω της παρέμβασης Μαρινάκη. Η οποία όπως είναι ξεκάθαρο πλέον ήταν μια απολογητική, αναγκαστική κίνηση καθώς η UEFA δεν άλλαζε την απόφαση της.

Ντράπηκε και η ντροπή

Το θέμα είναι όμως πως δεν ντρέπονται να τα γράφουν όλα αυτά όσοι αποτέλεσαν τους επικοινωνιακούς στυλοβάτες του συστήματος που γελοιοποιούσε όταν είχε το κουμάντο, όποιον μιλούσε για ξένους. Του συστήματος που άλλαζε πέντε φορές την σύνθεση της ΚΕΔ μέσα σε ένα χρόνο ανάλογα με το πως ξυπνούσε το αφεντικό του Ολυμπιακού και το μαθαίναμε πριν γίνει επίσημο από τον Γαβαθιώτη.

Το σύστημα που έχριζε σε ένα βράδυ διεθνή τον κάθε απίθανο και αμέσως τον έβαζε σε κρίσιμο ματς του Ολυμπιακού. Το σύστημα που για παράδειγμα έκανε Τετάρτη βράδυ διεθνή τον Κύζα και μετά τον έπαιρνε και τον έκλεινε σε ξενοδοχείο πλησίον των γραφείων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μέχρι να τον… αφήσει ελεύθερο για να σφυρίξει – ναι, το βρήκατε- Ολυμπιακός εναντίον ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη και να κυλήσει ποτάμι το αίμα της ΑΕΚ.

Αυτά υπερασπίζονταν και παρουσίαζαν ως κανονικότητα οι συγκεκριμένοι τύποι που ποντάρουν σήμερα στην λησμονιά λόγω του χρόνου που περνάει. Και στο γεγονός πως λόγω και των μεγάλων προσπαθειών της ΑΕΚ την κανονικότητα την ζούμε πλέον και την θεωρούμε δεδομένη. Η κοντή μνήμη πολλών τους δίνει το δικαίωμα να γράφουν και να λένε, χωρίς να ντρέπονται. Άσχετα που η ντροπή για αυτό το είδος αποτελεί άγνωστη έννοια.

Ο Γκρανκάσας

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X