Θα… βρέξει γκολ στο Signal Iduna Park

Θα… βρέξει γκολ στο Signal Iduna Park

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε Ντόρτμουντ και Παρί Σεν Ζερμέν περνάει η σκυτάλη των ημιτελικών του Champions League. Μεγάλη βραδιά στο Signal Iduna Park, με τις δυο ομάδες να αναζητούν το καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στον τελικό.

Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (22:00): Η Ντόρτμουντ έχει κάνει ήδη την υπέρβασή της στην Ευρώπη και έχει μπροστά της μία ιστορική ευκαιρία. Απέκλεισε την Ατλέτικο Μαδρίτης στους «8», μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι όπου επικράτησε 4-2. Προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο, δεν επηρεάστηκε από την ισοφάριση (49’, 64’) και με τη δύναμη της έδρας υπέταξε μία πολύ σκληρή ομάδα. Νωρίτερα, είχε πετάξει έξω την Αϊντχόφεν, με αρκετή δυσκολία. Στο πρωτάθλημα, δεν στάθηκε τόσο καλά στο ντέρμπι με τη Λειψία και ηττήθηκε με 4-1, αν και προηγήθηκε στο 20’ με τον Σάντσο. Πάντως, έστω και αν χάνει την 4άδα, φαίνεται ότι θα παίξει και του χρόνου στη Champions League, μέσω πρωταθλήματος, μιας και όλα δείχνουν ότι η Γερμανία δεν χάνει το επιπλέον εισιτήριο. Όπως και να ‘χει, αυτό της δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθεί στο πώς μπορεί να κάνει την υπέρβαση και με την Παρί. Εκτός για το Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν είναι οι Μπενσεμπαϊνί (αριστερό μπακ) και Ντούρανβιλ (εξτρέμ). Μάατσεν και Τσαν επιστρέφουν, ο Σάμπιτσερ ξεπέρασε την ίωση, ενώ Αλέ και Μάλεν είναι καλύτερα και ο Τέρζιτς θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για τη συμμετοχή τους.

Vistabet Review

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (22:00): Ιστορική ευκαιρία να διεκδικήσει το τρόπαιο έχει μπροστά της και η Παρί Σεν Ζερμέν που βλέπει το όνειρο να μην είναι και πολύ μακριά, έστω και αν έχει λιγότερο λαμπερή ομάδα από τα τελευταία χρόνια. Θυμίζουμε, το 2020 έφτασε πολύ κοντά να το πάρει, αλλά έχασε 1-0 από την Μπάγερν Μονάχου στον τελικό. Φέτος, στα προημιτελικά απέκλεισε, με θριαμβευτικό τρόπο, την Μπαρτσελόνα. Ναι μεν έχασε 3-2 στο Παρίσι, στο πρώτο παιχνίδι, όμως, στο δεύτερο επικράτησε με 4-1 μέσα στη Βαρκελώνη. Εκμεταλλεύτηκε, φυσικά, και το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε από το 29’ και ενώ ήδη έχανε 1-0! Στους «16», για την ιστορία, είχε αποκλείσει τη Σοσιεδάδ με δύο νίκες (2-0 εντός, 2-1 εκτός). Επίσης, προ ημερών «κόλλησε» στο 3-3 με τη Χάβρη εντός έδρας για το πρωτάθλημα, ισοφαρίζοντας στο 94’ με τον Ράμος. Δοκίμασε να κάνει rotation ο Λουίς Ενρίκε, χωρίς επιτυχία. Βέβαια, έτσι κι αλλιώς δεν αλλάζει κάτι, το πρωτάθλημα δεν το χάνει. Επίσης, σημειώστε ότι ενδιάμεσα των δύο αγώνων με τη γερμανική ομάδα, δεν έχει αγώνα στο πρωτάθλημα. Δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα ο Ισπανός κόουτς για το Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν, εκτός είναι ο μακροχρόνια τραυματίας Κιμπεμπέ (κεντρικός αμυντικός).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΚΑΤΑΝΤΖΑΡΟ – ΒΕΝΕΤΣΙΑ (16:00): Το κατάφερε και αυτό η Καταντζάρο: Στα χέρια της κρατούσε το πολύτιμο τρίποντο και τελικά δεν πήρε ούτε τον βαθμό στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Πίζα. Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία για την ομάδα του Βιβαρίνι που απώλεσε κάθε ελπίδα για την απευθείας άνοδο στα μεγάλα σαλόνια του ιταλικού ποδοσφαίρου. Μόλις δύο νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της Serie B μετράει η Καταντζάρο, που δείχνει να χάνει… λάδια σε κρίσιμο σημείο της σεζόν. Στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Serie B η Καταντζάρο, έχοντας συγκεντρώσει 57 πόντους σε 35 αγωνιστικές. Δέχονται και σκοράρουν εύκολα γκολ οι γηπεδούχοι, με το κοντέρ να καταγράφει μέχρι στιγμής 55-44. Μιράντα, Στρόπα και Γκιόν συνεχίζουν να βρίσκονται στα πιτς για την ομάδα του Βιβαρίνι.

Vistabet Live Casino

ΚΑΤΑΝΤΖΑΡΟ – ΒΕΝΕΤΣΙΑ (16:00): Με νύχια και με δόντια παλεύει για την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια του ιταλικού ποδοσφαίρου η Βενέτσια. Είναι ακόμα ζωντανή και παίρνει τρίποντα με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο. Τρανό παράδειγμα το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με την Κρεμονέζε: Άλλη μια ανατροπή για την ομάδα της Βενετίας, που έβγαλε εξαιρετική αντίδραση στην επανάληψη. Τρίτη διαδοχική νίκη για την Βενέτσια και παραμονή στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Serie B. Μόλις έναν πόντο διαφορά έχει από την Κόμο και την απευθείας άνοδο στην Serie A η ομάδα της Βενετίας. Δείχνει σοβαρή και αποφασισμένη να παλέψει μέχρι και το τέλος. Πετάει φωτιές η μεσοεπιθετική γραμμή των γηπεδούχων. 64 γκολ έχουν σημειώσει μέχρι στιγμής. Δίχως αγωνιστικά προβλήματα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καταντζάρο η Βενέτσια. 

 Η εκτίμηση του αγώνα

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ έχασε δικό της Πρωτάθλημα, με δικά της λάθη - Αυτό είναι ευθύνη για το καλοκαίρι» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X