ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Το «κιτρινόμαυρο» προβάδισμα νικών στη Νέα Φιλαδέλφεια και μεγάλος αρχισκόρερ Θωμάς Μαύρος (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Το «κιτρινόμαυρο» προβάδισμα νικών στη Νέα Φιλαδέλφεια και μεγάλος αρχισκόρερ Θωμάς Μαύρος (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Απέχουμε τρία 24ωρα από το ντέρμπι της «Αγιάς Σοφιάς - OPAP Arena» ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό και η Super League δημοσίευσε ενδιαφέροντα στατιστικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεγάλη ώρα φθάνει, απέχουμε τρία 24ωρα από το ντέρμπι της «Αγιάς Σοφιάς – OPAP Arena» ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό και η Super League δημοσίευσε στα social media ενδιαφέροντα στατιστικά για το μεγάλο ματς.

Το κυριακάτικο (17/9, 21:30) ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στην Νέα Φιλαδέλφεια θα είναι το 68ο με γηπεδούχο την Ένωση με τους «κιτρινόμαυρους» να μετρούν ως οικοδεσπότες 22 νίκες έναντι 21 των Πειραιωτών με 24 ματς να έχουν λήξει ισόπαλα. Τα γκολ είναι 78-80 υπέρ του Ολυμπιακού, με τον πρώτο σκόρερ σ’ αυτά τα ματς είναι ένας… πυλώνας.

Ναι, καλά καταλάβατε… Ο μεγάλος Θωμάς Μαύρος βρίσκεται στην κορυφή των σκόρερ στα εντός έδρας ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Ο μεγάλος Θ(ε)ωμάς είχε καταφέρει να σκοράρει εννέα φορές κόντρα στους «ερυθρόλευκους» με τους Ελ Αραμπί (7) και Τζόρτζεβιτς (6) να ακολουθούν.

Δείτε την ανάρτηση της Super League:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Super League Greece (@super_league_gr)

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X