Σάουθγκεϊτ: «Η κριτική που γίνεται στον Μαγκουάιρ είναι γελοία»

Σάουθγκεϊτ: «Η κριτική που γίνεται στον Μαγκουάιρ είναι γελοία»
Photo Credits: INTIME

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ υπερασπίστηκε τον Χάρι Μαγκουάιρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Δίχτυ προστασίας» στον Χάρι Μαγκουάιρ άπλωσε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, μετά το νέο κύμα επικρίσεων που δέχτηκε ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός ως αποτέλεσμα του αυτογκόλ του στο φιλικό παιχνίδι με τη Σκωτία.

Ο προπονητής των «Τριών Λιονταριών» καταδίκασε την άδικη, κατά τη γνώμη του, αντιμετώπιση που λαμβάνει ο 30χρονος από μερίδα του φίλαθλου κόσμου, εκθειάζοντας τη συνεισφορά του στην εθνική ομάδα.

«Δεν έχω δει ποτέ παίκτη να αντιμετωπίζεται όπως αυτός», δήλωσε ο Βρετανός τεχνικός. «Ήταν και είναι ένας απόλυτα ‘πιστός στρατιώτης’ για εμάς , στη δεύτερη πιο επιτυχημένη εθνική Αγγλίας εδώ και δεκαετίες. Ήταν κλειδί της ομάδας σε αυτή την περίοδο», συνέχισε. «Κάθε φορά που βρίσκεται στο γήπεδο δείχνει αδιανόητη ανθεκτικότητα. Είναι παίκτης κορυφαίου επιπέδου, και είμαστε όλοι μαζί του».

Έπειτα, ο 53χρονος αναφέρθηκε στο «κράξιμο» που δέχτηκε ο Μαγκουάιρ από μερίδα των Σκοτσέζων φιλάθλων μετά το αυτογκόλ του στο φιλικό: «Καταλαβαίνω τους Σκοτσέζους. Δεν έχω πρόβλημα με αυτό που έκαναν, όμως είναι το αποτέλεσμα της γελοίας αντιμετώπισης που είχε εδώ και πολύ καιρό».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X