Φωτογραφία-ντοκουμέντο από την επίθεση σε παίκτη του Εθνικού

Φωτογραφία-ντοκουμέντο από την επίθεση σε παίκτη του Εθνικού
Photo Credits: INTIME

Το ματς Κυπέλλου ανάμεσα σε Πανθρακικό και Εθνικό διεκόπη μετά από επίθεση που καταγγέλλουν οι φιλοξενούμενοι σε παίκτη τους από παράγοντα των γηπεδούχων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ματς Κυπέλλου ανάμεσα σε Πανθρακικό και Εθνικό διεκόπη οριστικά μετά από επίθεση που καταγγέλλουν οι φιλοξενούμενοι σε παίκτη τους από παράγοντα των γηπεδούχων παρουσιάζοντας και φωτογραφία.

Στο 44′ του αγώνα για την 3η φάση του Κυπέλλου ανάμεσα σε Πανθρακικό και Εθνικό, είχαμε γενικευμένη σύρραξη με άγριο ξύλο και τραυματισμό παίκτη από παράγοντα!

Παράγοντας του Πανθρακικού χτύπησε τον Βαγγέλη Παπαγγελή, ο οποίος έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα, αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για εξετάσεις!

Ο αγώνας διακόπηκε οριστικά μετά και την άρνηση των φιλοξενούμενων να επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο για να συνεχιστεί το ματς. Μάλιστα ο Εθνικός στην επίσημη σελίδα του στα social media παρουσιάζει φωτογραφικό ντοκουμέντο από την επίθεση.

Παράλληλα, αναφέρει: «Ο αγώνας κυπέλλου Πανθρακικος – Εθνικός διακόπηκε στο 43′ αφού εκείνη την ώρα παράγοντας των γηπεδούχων εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και βιοπραγησε στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Γεωργούση (φωτό), το σκορ εκείνη την ώρα ήταν 0-1 υπέρ της ομάδας μας. Η αποστολή μας θα αποχωρήσει σε λίγο για την Αλεξανδρούπολη, οπού και θα επιστρέψει αεροπορικώς στην βάση της».

Υπενθυμίζεται πως με το σκορ στο 0-1 από το 29′ με το γκολ του Αντωνίου, ένα μαρκάρισμα του παίκτη του Εθνικού, Ζωγραφάκη, εκτός φάσης, ήταν αφορμή για τον χαμό, που ακολούθησε ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές! Οι πάγκοι μπήκαν επίσης στο γήπεδο και ακολούθησε το «έλα να δεις» με συμπλοκές και αψιμαχίες.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X