Σκληρή κριτική Πογιέτ σε Μπιέλσα για τη μη κλήση Καβάνι και Σουάρες

Σκληρή κριτική Πογιέτ σε Μπιέλσα για τη μη κλήση Καβάνι και Σουάρες
Photo Credits: INTIME

Ο Γκουστάβο Πογιέτ πέρασε... πριονοκορδέλα τον Μαρσέλο Μπιέλσα για τις κλήσεις στην Εθνική Ουρουγουάης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκουστάβο Πογιέτ πέρασε… πριονοκορδέλα τον Μαρσέλο Μπιέλσα για τις κλήσεις στην Εθνική Ουρουγουάης μετά την ήττα με 2-1 από το Εκουαδόρ για τα προκριματικά του Mundial.

«Έκραξε», λοιπόν, τον Μπιέλσα ο Γκουστάβο Πογιέτ, οποίος να θυμίσουμε πως άκουσε πολλά και ο ίδιος για τις κλήσεις στην Εθνική ομάδα πριν τα ματς με Ολλανδία και Γιβραλτάρ.

Ο Πογιέτ άσκησε δριμύτατη κριτική στον Μπιέλσα για την απόφασή του να αγνοήσει στις κλήσεις του τόσο τον Καβάνι όσο και τον Σουάρες.

«Αν φτιάξω ενδεκάδα με εκείνους που κάλεσε, νομίζω ότι θα έβαζα τέσσερις, πέντε ή έξι από τους παίκτες που έβαλε ο Μπιέλσα. Οι παίκτες της ενδεκάδας δεν ταίριαζαν μεταξύ τους, δεν είχαν ελπίδα», δήλωσε ο Πογιέτ.

«Δεν ξέρω τι έκανε ο Μαρσέλο, αλλά αν ήμουν εγώ, θα μιλούσα με τον Σουάρες και τον Καβάνι και μετά θα αποφάσιζα αν θα τους καλέσω. Είναι περίπλοκο, αλλά το καλύτερο που έχει να κάνει ένας ομοσπονδιακός προπονητής είναι να επιλέξει αυτούς που θέλει», πρόσθεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας.

Πάντως «χρύσωσε» κάπως το χάπι για τον Μπιέλσα λέγοντας πως «… είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση. Είναι μοναδικός, δεν υπάρχει κάποιος σαν κι αυτόν, αν και πολλοί αυτοαποκαλούνται… Μπιελσίστα. Ας ελπίσουμε ότι θα συνεισφέρει πολλά και ο προπονητής που θα έρθει μετά να εκμεταλλευτεί αυτά που θα αφήσει ο Μπιέλσα στην εθνική ομάδα».

Τέλος, ως προς τον στόχο της πρόκρισης, ο Πογιέτ τη θεωρεί αυτονόητη: «Θα είναι τα πιο εύκολα προκριματικά στην ιστορία, επειδή προκρίνονται επιπλέον δύο χώρες. Οπότε θα ήταν καταστροφή να μην πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X