Μανδάς: «Είχα προτάσεις από Ελλάδα και άλλες χώρες, είμαι χαρούμενος στη Λάτσιο»

Μανδάς: «Είχα προτάσεις από Ελλάδα και άλλες χώρες, είμαι χαρούμενος στη Λάτσιο»
Photo Credits: INTIME

«Είχα προτάσεις από Ελλάδα και άλλες χώρες, είμαι χαρούμενος στη Λάτσιο», δήλωσε ο Μανδάς σε σημερινή συνέντευξη Τύπου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Από τους τερματοφύλακες του παρελθόντος η αναφορά μου είναι στον Μπουφόν. Μπορώ να παίξω πολύ καλά με τα πόδια μου Ξέρω ότι είμαι σε μια μεγάλη ομάδα σε διεθνές επίπεδο. Πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα τρόπαια και τίτλους», πρόσθεσε ο Μανδάς για να συνεχίσει:

«Τόσο ο προπονητής (σ.σ: Σάρι) όσο και ο προπονητής τερματοφυλάκων μου είπαν να μείνω, αυτό ήταν πολύ σημαντικό για μένα. Θέλω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου δόθηκε. Κάθε μέρα βλέπω ότι βελτιώνομαι όλο και περισσότερο. Κάθε μέρα βλέπω μια συνεχή βελτίωση με όλες τις προπονήσεις που κάνουμε. Είμαι εδώ για να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Η περσινή ήταν πολύ καλή για μένα, είχα προτάσεις από την Ελλάδα και από άλλες χώρες. Όταν άκουσα για τη Λάτσιο δεν έλαβα υπόψιν άλλες επιλογές. Ήθελα να είμαι εδώ αμέσως για να προσαρμοστώ και θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό αμέσως. Η διαφορά είναι ότι τώρα που είμαι μέσα βλέπω ότι ο σύλλογος είναι ακόμα μεγαλύτερος από ότι τον έβλεπα από έξω. Τώρα που είμαι εδώ θα συμβάλω στην ανάπτυξη της ομάδας και στην προσωπική μου ανάπτυξη».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X