Κύπελλο Ελλάδας: Διακοπή στο Πανθρακικός - Εθνικός μετά από ένταση και τραυματισμό παίκτη των φιλοξενούμενων

Κύπελλο Ελλάδας: Διακοπή στο Πανθρακικός - Εθνικός μετά από ένταση και τραυματισμό παίκτη των φιλοξενούμενων
Photo Credits: INTIME

Το ματς ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Εθνικό διεκόπη με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται 0-1 μετά από αψιμαχίες, ένταση και τραυματισμό παίκτη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Εθνικό διεκόπη με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται 0-1 μετά από αψιμαχίες, ένταση και τραυματισμό του Βαγγέλη Παπαγγελή που πήγε στο νοσοκομείο.

Διεκόπη προσωρινά η αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Εθνικό για το Κύπελλο Ελλάδας μετά από σύρραξη των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων με την εμπλοκή και ανθρώπων από τους πάγκους των δύο ομάδων.

Με το σκορ στο 0-1 από το 29′ με το γκολ του Αντωνίου στο 59′ ένα μαρκάρισμα του παίκτη του Εθνικού, Παναγιώτη Ζωγραφάκη εκτός φάσης ήταν αφορμή για την ένταση που ακολούθησε ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές.

Στο σημείο εκείνο μπήκαν μέχρι και οι πάγκοι στο γήπεδο με αποτέλεσμα να υπάρξουν συμπλοκές και αψιμαχίες και λίγη ώρα αργότερα ο Βαγγέλης Παπαγγελής έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα αφού δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X