Βγάζουν μένος κατά της Εθνικής ομάδας για να «χτυπήσουν» την ΑΕΚ

Βγάζουν μένος κατά της Εθνικής ομάδας για να «χτυπήσουν» την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου βλέπει την αισχρή προπαγάνδα για την Εθνική με απώτερο στόχο την… ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τώρα που έκλεισε ο κύκλος της διακοπής του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων, αρχίζει το πράγμα να παίρνει άλλη διάσταση. Πολλά και απίθανα αναφέρονται καθημερινά. Για να καταλάβετε, με αφορμή τον διαιτητή που θα ορίζονταν στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός της Κυριακής (και τον ξένο για το ΠΑΟΚ – Αρης), ζήσαμε το θέατρο του παραλόγου. Εκείνοι που εκδίωξαν τους ξένους, εκείνοι που προπηλάκισαν τον Μάσα και έκαναν την UEFA να άρει κάθε βοήθεια, τώρα εγγυήθηκαν την ασφάλεια τους και θεωρούν πως έχουν πετύχει συγκλονιστική νίκη επί της ΕΠΟ!

Αβυσσος το μυαλό του ανθρώπου. Και ειδικά στην ψωροκώσταινα, όποιος φωνάζει πιο πολύ, όποιος ελέγχει τα ΜΜΕ, μπορεί να εμφανίζει την πραγματικότητα που θέλει. Δοκίμασαν τα πάντα εδώ και μήνες για να πάρουν ξανά τον έλεγχο της διαιτησίας μέσω Κλάτενμπεργκ και να αμφισβητήσει την αποκλειστική αρμοδιότητα των ΕΠΟ-ΚΕΔ. Πίεσαν ασφυκτικά, με συνοδοιπόρο τον κ. Αλαφούζο έφτασαν να εργαλειοποιήσουν τη σύσκεψη για τη δολοφονία του Μιχάλη σε έκφραση παραπόνων προς τον Τσέφεριν.

Να ξέρετε, πως εάν δεν προχωρούσε στη δημόσια παροχή εγγυήσεων η ηγεσία της Λίγκας, η απόφαση της UEFA δεν άλλαζε. Τώρα, εάν το ζητούμενο είναι να εμφανιστεί, πως με παρέμβαση του κ. Μαρινάκη έρχονται ξανά ξένοι διαιτητές, ας είναι. Οποιος καταλαβαίνει, κατάλαβε και τώρα. Όπως κατάλαβε και όσα συμβαίνουν γύρω από την Εθνική ομάδα. Μόνο που εκεί, υπάρχει κατάφωρη αδικία. Γιατί είναι κρίμα και άδικο, να χτυπάς την Εθνική ομάδα για να… πονέσει η ΑΕΚ.

Σταθερά βήματα προόδου

Αυτό συμβαίνει, εάν δεν το έχετε κατανοήσει. Υψηλή κριτική, κοπάνημα μέχρις εσχάτων του Πογέτ και των επιλογών του. Κακός χαμός επειδή η Εθνική έχασε με 3-0 στην Ολλανδία. Μήπως έχω χάσει επεισόδια; Μήπως η Εθνική δεν βρίσκεται στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας; Φτάσαμε στο σημείο, να κοιτάζουμε επί ίσοις όροις μεγαθήρια σαν τη Γαλλία και την Ολλανδία; Μακάρι, αλλά δεν. Γι’ αυτό και η Εθνική ομάδα είχε κατρακυλήσει στη θέση 97 στην παγκόσμια κατάταξη.

Η Ελλάδα που είχε φτάσει στη θέση 7 όταν αποχώρησε ο Ρεχάγκελ, έκανε άλματα προς τα πίσω. Με τον Πογέτ, σκαρφάλωσε σταδιακά στην 47η θέση. Δεν είναι η καλύτερη, αλλά δείχνει μια βελτίωση. Η ομάδα που έχασε από τους Φερόες και γινόταν περίγελος, έχει σε 16 ματς με τον Ουρουγουανό τεχνικό δέκα νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Και ας μην έχει καν προπονητικό για να γυμνάζεται και γυρνά σαν τη τσιγγάνα όπου γη και πατρίς.

Αυτό που θέλουν πραγματικά

Όλα αυτά, δεν είναι λόγος για να βγούμε στους δρόμους και να πανηγυρίζουμε. Αλλά δείχνουν βήματα προόδου. Εκτός, εάν θέλεις μέσα από την Εθνική ομάδα και τον Πογέτ (που έκανε το προπατορικό αμάρτημα να έχει εργαστεί στην ΑΕΚ), να χτυπήσεις την ΕΠΟ, αλλά στο βάθος του τούνελ προσβλέπεις στην ίδια την ΑΕΚ. Πως συνδέονται αυτά; Είπαμε, άβυσσος το μυαλό του ανθρώπου. Πάντως, τόση εχθρικότητα και απαξίωση, δεν δικαιολογείται.

Ακόμα και για την κωμικοτραγική υπόθεση με τις κάρτες, ποιος έχει την ευθύνη; Ποιοι όρισαν συγκεκριμένους ανθρώπους σε αυτές τις θέσεις; Και στο τέλος της ημέρας, το πρόβλημα το είχε ο Πογέτ, που έμαθε στο παρά ένα όσα συνέβαιναν και εύλογα τρελάθηκε, καθώς δεν μπόρεσε να κάνει δοκιμές και διαχείριση ενόψει των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν. Αλλά το θέμα είναι να πέφτει «ξύλο» για την ΕΠΟ και τη διοίκηση της.

Περί των επιλογών του Πογέτ

Διαβάστε τη συνέχεια

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X