ΑΕΚ: Στα Σπάτα δύο προπονητικές σχολές της ΕΠΟ με σπουδαία ονόματα του ποδοσφαίρου (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Στα Σπάτα δύο προπονητικές σχολές της ΕΠΟ με σπουδαία ονόματα του ποδοσφαίρου (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στα Σπάτα σπουδαία ονόματα του ποδοσφαίρου με τις Ακαδημίες της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα Σπάτα και στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας της ΑΕΚ φιλοξενήθηκαν δυο προπονητικές σχολές της ΕΠΟ, με μεγάλα ονόματα που έχουν περάσει από το χώρο του ποδοσφαίρου!

Η ανάρτηση της ΑΕΚ:

«Δύο προπονητικές σχολές της ΕΠΟ του υψηλότερου επιπέδου φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας της ΑΕΚ στα Σπάτα. Πρόκειται για τη σχολή UEFA PRO και Goalkeeping A.

Τα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα της πρώτης παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, ο Αθλητικός Διευθυντής της Ακαδημίας της ΑΕΚ Ηλίας Κυριακίδης και ο προπονητής της ΑΕΚ Β Νίκος Κούστας.

Τη σχολή Goalkeeping Α παρακολουθεί ο επικεφαλής των προπονητών τερματοφυλάκων της Ακαδημίας της ΑΕΚ Διονύσης Χιώτης.

Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα συμμετείχαν γνωστοί πρώην ποδοσφαιριστές της Super League (Γκέκας, Γκαρσία, Μαλεζάς, Δ. Παπαδόπουλος, Τζιώλης κ.α.) καθώς και προπονητές με θητεία σε πάγκους της μεγάλης κατηγορίας (Τερζής, Στάικος, Μπράτσος).

Εκπαιδευτές ήταν οι κ. Κώστας Τσάνας (Τεχνικός Διευθυντής) Μιχάλης Μητροτάσιος (Διευθυντής Εκπαίδευσης) Γιάννης Βονόρτας και Μιχάλης Ιορδανίδης και ο γιατρός ο κ. Γιάννης Ασημακόπουλος.»

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X