Αγωνία στην ΑΕΚ για τον Λιβάι Γκαρσία ενόψει του ντέρμπι με Ολυμπιακό!

Αγωνία στην ΑΕΚ για τον Λιβάι Γκαρσία ενόψει του ντέρμπι με Ολυμπιακό!
Photo Credits: INTIME

Ο Λιβάι Γκαρσία και το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η διακοπή πρωταθλήματος λόγω Εθνικών… πέρασε και τώρα περιμένουν στην ΑΕΚ τη διαβολοβδομάδα με Ολυμπιακό-Μπράιτον-Παναθηναϊκό. Μία τριάδα αγώνων που δεδομένα θα μας δείξει πολλά και στην ΑΕΚ σχεδιάζουν το πως θα ανταποκριθούν και στα τρία με όσα έχουμε στο τραπέζι εσχάτως.

Ο Ροδόλφο Πισάρο επιστρέφει, ο Πέτρος Μάνταλος είναι εκτός λόγω τιμωρίας, ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα είναι διαθέσιμος την Κυριακή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ πλέον η αγωνία μεγαλώνει και για τον Λιβάι Γκαρσία! Ο επιθετικός από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο, δεν προπονήθηκε χθες στα Σπάτα και αν δεν μπει στο κανονικό πρόγραμμα και σήμερα Τετάρτη, τότε τα πράγματα θα είναι οριακά.

Οι επόμενες (3) προπονήσεις μέχρι και την ημέρα του αγώνα θα είναι κρίσιμες, για να διαπιστώσουμε αν καταφέρει να είναι στην αποστολή του κρίσιμου ματς στην κατάμεστη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ζημιά για τον 25χρονο φορ έγινε στο Βέλγιο, όταν και διαγνώστηκε με τράβηγμα στον τετρακέφαλο μετά το πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Αντβέρπ στις 23 Αυγούστου. Πέρασαν τρεις εβδομάδες με ειδικό πρόγραμμα, ο παίκτης δεν πήγε στην Εθνική του λόγω τραυματισμού και τώρα δίνει μάχη με το ιατρικό τιμ της Ένωσης για να προλάβει το ντέρμπι.

Η παρουσία του πάντα είναι πολύτιμη για την ομάδα στην θέση του στην κορυφή της επίθεσης. Να θυμίσουμε ότι ο Αλμέιδα τον είχε πάρει μαζί του τόσο στον επαναληπτικό με την Αντβέρπ, όσο και πριν από το ματς με το Βόλο, όμως δεν κάθισε καν στον πάγκο ο παίκτης και έμεινε εκτός αποστολής.

Πλέον, κρίνεται απολύτως αναγκαία η πιο ουσιαστική προσαρμογή του Έκι Πόνσε στο παιχνίδι της ΑΕΚ…

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X