Σε καλή κατάσταση ο Αντετοκούνμπο - Επέστρεψε στις προπονήσεις των Μπακς χωρίς δεμένο πόδι

Σε καλή κατάσταση ο Αντετοκούνμπο - Επέστρεψε στις προπονήσεις των Μπακς χωρίς δεμένο πόδι
Photo Credits: INTIME

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανυπομονεί για τη νέα σεζόν και ξεκίνησε προπονήσεις στο γυμναστήριο των Μπακς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το καλοκαίρι πέρασε, η περίοδος ξεκούρασης έληξε και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν, φιλοδοξώντας να επιστρέψει με τους Μιλγουόκι Μπακς στην κορυφή του ΝΒΑ.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ δεν κατάφερε να ξεπεράσει νωρίς το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στο γόνατο και έτσι δεν ενίσχυσε την εθνική μας ομάδα στην προσπάθειά της στο Μουντομπάσκετ, αφού το ιατρικό επιτελείο των Μπακς δεν έδωσε τη συγκατάθεσή του ώστε να μπορέσει να ταξιδέψει στη Μανίλα.

Το πόδι του πλέον είναι καλά και ο ίδιος όλο το καλοκαίρι έκανε προπονήσει προκειμένου να παρουσιαστεί έτοιμος με το ξεκίνημα της νέας σεζόν. Από την Τετάρτη 13/9 ο Γιάννης προπονείται ξανά στις αίθουσες των Μπακς και όπως ο ίδιος έγραψε στα social media «Είμαι πίσω με τους φίλους μου».

Ο Αντετοκούνμπο πόσταρε φωτογραφίες από το προπονητικό κέντρο των Μπακς, εκεί όπου έπειτα από καιρό βρέθηκε μαζί με τους συμπαίκτες του προκειμένου να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα του.

Στο Μιλγουόκι πλέον δεν είναι μυστικό ότι στοχεύουν ξανά στην κορυφή. Το είπε ο Γιάννηςπρο ολίγων ημερών σε συνέντευξή του στους Τimes, το επιβεβαίωσε ο Άντριαν Γκρίφιν, νέος προπονητής της ομάδας μιλώντας για τη νέα σεζόν.

Έτσι, άπαντες στον οργανισμό εργάζονται προκειμένου η ομάδα να φανεί όσο πιο ανταγωνιστική μπορεί από το ξεκίνημά της και να διεκδικήσει το δαχτυλίδι του πρωταθλητή, κάτι που κατέκτησε το 2021 έπειτα από 50 χρόνια!

Στην προσπάθειά τους αυτή, πρωτοστάτης θα είναι και πάλι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος είναι ο ηγέτης της ομάδας και πάνω του βασίζεται όλο το παιχνίδι της.

Ο Γιάννης θέλει όσο τίποτα έναν ακόμα τίτλο με τους Μπακςκαι δεν το κρύβει, αφού πρόσφατα είχε δηλώσει ότι αν οι φιλοδοξίες της ομάδας δεν συμβαδίζουν με τις δικές του, τότε δεν θα υπογράψει επέκταση συμβολαίου το ερχόμενο καλοκαίρι και θα ψάξει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του!

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X