Παραδέχτηκε την ΑΕΚ και ο Γκάρι Ροντρίγκες: «Η καλύτερη ομάδα πάντα κατακτά τον τίτλο»

Παραδέχτηκε την ΑΕΚ και ο Γκάρι Ροντρίγκες: «Η καλύτερη ομάδα πάντα κατακτά τον τίτλο»
Photo Credits: INTIME

Ακόμα ένας αντίπαλος παραδέχτηκε το μεγαλείο της ΑΕΚ που είχε με διαφορά και χωρίς αμφιβολία την καλύτερη ομάδα στο περσινό πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Απασφάλισε» ο Γκάρι Ροντρίγκες!

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακός παραχώρησε συνέντευξη στην οποία μίλησε για την παρουσία του στο λιμάνι, δίνοντας και ένα τελευταίο «αντίο» έτσι στους «ερυθρόλευκους».

Παράλληλα, μίλησε για την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος που ήταν φυσικά η δίκαιη νταμπλούχος ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε και στους ξένους διαιτητές που έχουν σφυρίξει στην Ελλάδα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γκάρι Ροντρίγκες στο SDNA:

Θεωρείς πως η ΑΕΚ δίκαια κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα;

«Αγωνίστηκα στον Ολυμπιακό, ο οποίος βάσει τίτλων και διακρίσεων είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, όμως αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η καλύτερη ομάδα κατακτά το πρωτάθλημα. Για μένα αυτή είναι η πραγματικότητα, η καλύτερη ομάδα κερδίζει το πρωτάθλημα».

Πέρυσι έγινε πολύς ντόρος για τους διαιτητές. Πως βίωσες εσύ την διαιτησία στα ματς του Ολυμπιακού στη Super League;

«Νομίζω πως η διαιτησία πέρυσι ήταν πολύ καλύτερη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Ήρθαν ξένοι διαιτητές προκειμένου να κάνουν την δουλειά τους και για μένα την τελευταία διετία που βρισκόμουν στον Ολυμπιακό ήταν καλοί.

Οι ξένοι διαιτητές που ‘σφύριξαν’ φρόντισαν να τα πάνε καλά. Όλοι μιλούν για τους διαιτητές γιατί πρόκειται για ένα θέμα που προϋπήρχε στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Νομίζω πως οι παρεμβάσεις τους ήταν σωστές. Αυτή είναι η άποψη μου».

Πηγή: sdna.gr

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X