«Φευγάτος» από το Μιλγουόκι ο Αντετοκούνμπο: «Οι Μπακς πρέπει να είναι στην ίδια σελίδα με μένα»

«Φευγάτος» από το Μιλγουόκι ο Αντετοκούνμπο: «Οι Μπακς πρέπει να είναι στην ίδια σελίδα με μένα»
Photo Credits: INTIME

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για ακόμη μια φορά εκδήλωσε τάσεις φυγής από τους Μιλγουόκι Μπακς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Έλληνας σούπερ σταρ σε δηλώσεις του επανέλαβε ότι τα «Ελάφια» θα πρέπει να είναι στην ίδια σελίδα με τον ίδιο όσον αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τονίζοντας ότι θέλει και άλλο δαχτυλίδι του NBA.

Ο «Greek Feak» φιλοξενήθηκε στο podcast «48 minutes» και άφησε ξανά ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους Μπακς αν δει ότι δεν υπάρχει η προοπτική κατάκτησης ενός πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχω κουραστεί να μοιράζομαι την ίδια ιστορία για το Game 6 (σ.σ.: με τους Φοίνιξ Σανς). Θέλω να δημιουργήσω νέες αναμνήσεις. Αν οι Μιλγουόκι Μπακς είναι στην ίδια σελίδα με εμένα, για το υπόλοιπο της καριέρα μου, θα είναι υπέροχο. Αν όχι, πρέπει να νικήσω.

Είμαι ένας Μιλγουόκι Μπακ. Αλλά πιο σημαντικό, είμαι ένας νικητής. Πρέπει να κάνω οτιδήποτε μπορώ για να κερδίσω και αν υπάρχει μία καλύτερη κατάσταση για να κερδίσω το τρόπαιο “Λάρι Ο’ Μπράιαν”, τότε πρέπει να την επιλέξω».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X