Στον Ολυμπιακό το έκαναν και αυτό - Ονειρεύονται sold out στο... μισό «Καραϊσκάκης»!

Στον Ολυμπιακό το έκαναν και αυτό - Ονειρεύονται sold out στο... μισό «Καραϊσκάκης»!
Photo Credits: INTIME

Είναι φοβεροί στον Ολυμπιακό, καθώς πανηγυρίζουν για sold out στα διαρκείας με ταβάνι τα 20.000

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μόνο στον πλανήτη «Ολυμπιακός» μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο με την πώληση των διαρκείας και τους πανηγυρισμούς άνευ πραγματικής ουσίας.

Και εξηηγούμαστε για να μην παρεξηγήθουμε μέρες που είναι… Στον Ολυμπιακό πανηγυρίζουν μέσω των διαρροών στα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ για την πώληση των διαρκείας αναφέροντας πως «έμειναν μόνο 850 διαρκείας για τo sold out». Ως εδώ καλά… Αμ δε… Το sold out είναι γιαλαντζί…

Συγκεκριμένα, διαβάζοντας ότι έμειναν μόλις 850 διαρκείας και βγάζοντας το 5% που είναι για τους φιλοξενούμενους στα ευρωπαϊκά ματς, εύλογα κάποιος σκέφτεται πως ο Ολυμπιακός πάει φουλ για 30.000 διαρκείας. Όχι, κύριοι… Δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Το sold out των διαρκείας είναι στα 20.000 για τον Ολυμπιακό. Διότι αυτό είναι το ταβάνι τους. Και δεν το λέμε εμείς, αυτοί το ομολογούν.

Και επειδή στην αριθμητική είμαστε καλοί… Ο Ολυμπιακός έχει διαθέσει 19.150… Ναι τόσα έχει διαθέσει σε πολύ χαμηλότερες τιμές από την ΑΕΚ που την ίδια στιγμή έχει 26.000 διαρκείας σε ανάλογης χωρητικότητας γήπεδο.

Δεν θα τους το χαλάσουμε… Μαζί στο πανηγύρι για το γιαλαντζί sold out.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X