Αποθέωση Κοσίδη στην Ολλανδία: «Είναι το νέο golden boy της Φένλο» και οι συγκρίσεις με Γιακουμάκη (ΦΩΤΟ)

Αποθέωση Κοσίδη στην Ολλανδία: «Είναι το νέο golden boy της Φένλο» και οι συγκρίσεις με Γιακουμάκη (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Μέρες... Γιακουμάκη φαίνεται να αναβιώνουν στη Φένλο με τις εμφανίσεις του δανεικού από την ΑΕΚ επιθετικού, Μιχάλη Κοσίδη που χαρακτηρίζεται «golden boy»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κοσίδης έχει κερδίσει τους πάντες στη Φένλο με τις εμφανίσεις του και τα γκολ του και άρχισαν, ήδη, οι συγκρίσεις με τον Γιώργο Γιακουμάκη.

Ο δανεικός από την ΑΕΚ επιθετικός δεν έχει χάσει λεπτό με τη φανέλα της Φένλο. Έχει αγωνιστεί και στα πέντε ματς της ομάδας του στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας και στα 450 αγωνιστικά λεπτά έχει κατορθώσει να σκοράρει τρεις φορές. Συγκεκριμένα, άνοιξε λογαριασμό με γκολ κατά της β’ ομάδας της Ουτρέχτης, την οποία η Φένλο νίκησε με 4-1 εντός, ενώ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη δύσκολη αποστολή με την Ντε Γκράαφσαπ.

Η Φένλο νίκησε με 2-0 με τον Κοσίδη να σκοράρει δις. Στο 33′ ήταν ο παίκτης που με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για να ακολουθήσει η διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος στο 81′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

«Δεν είναι για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου που ένας Έλληνας φαίνεται να είναι το golden boy, γιατί ο Μιχάλης Κοσίδης ήρθε από την ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι και έχει ήδη σκοράρει τρία γκολ», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ρεπορτάζ στα ολλανδικά ΜΜΕ.

«Στη Φένλο ο Κοσίδης ελπίζει ελπίζει να ακολουθήσει τα βήματα του συμπατριώτη του Γιώργου Γιακουμάκη, ο οποίος έπαιξε και στην ΑΕΚ πριν πετύχει 26 γκολ πρωταθλήματος σε μία σεζόν για τη VVV και μάλιστα κατάφερε να γίνει πρώτος σκόρερ στην Eredivisie», συμπληρώνεται ακόμη στο ρεπορτάζ.

Το γραφικό του Opta πριν το ματς με την Τέλσταρ:

Αποθέωση Κοσίδη στην Ολλανδία: «Είναι το νέο golden boy της Φένλο» και οι συγκρίσεις με Γιακουμάκη (ΦΩΤΟ)

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X