Αντίπαλοι ΑΕΚ, αρχηγός Μπράιτον: «Με μεγάλη αυτοπεποίθηση στο Europa League - Μπορούμε να κερδίσουμε τον καθένα»

Αντίπαλοι ΑΕΚ, αρχηγός Μπράιτον: «Με μεγάλη αυτοπεποίθηση στο Europa League - Μπορούμε να κερδίσουμε τον καθένα»
Photo Credits: INTIME

Σύνθημα νίκης στα ματς του Europa League με ΑΕΚ, Άγιαξ και Μαρσέιγ έδωσε μέσω δηλώσεών του ο αρχηγός της Μπράιτον, Λιούις Ντανκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανυπόμονος για τα ματς της Μπράιτον στο Europa League είναι ο αρχηγός των «γλάρων», Λιούις Ντανκ

Ο Ντανκ υποστήριξε πως η ομάδα μπορεί να πάει καλά στο γκρουπ και ανέφερε: «Είναι μια καλή κλήρωση. Έχουμε να δώσουμε τρία απαιτητικά εντός έδρας παιχνίδια που ανυπομονούμε και μπορούμε να κερδίσουμε, επειδή δείξαμε και στην Premier League ότι μπορούμε να νικήσουμε τον καθένα».

«Θα πάμε στην Ευρώπη με μεγάλη αυτοπεποίθηση», επισήμανε ο αρχηγός των «γλάρων».

«Το αφεντικό (σ.σ. ο προπονητής Ντε Τσέρμπι) απαιτεί σε κάθε αγώνα να αποδεικνύουμε τι μπορούμε να κάνουμε», υπογράμμισε ο Ντανκ και κατέληξε: «Ξέρω ότι δεν παίξαμε ποτέ στην Ευρώπη ως ποδοσφαιρικός σύλλογος, αλλά θα πάμε εκεί κρατώντας το κεφάλι ψηλά, για να κερδίσουμε παιχνίδια».

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X