Τέλος από την Φενέρμπαχτσε του Ιτούδη ο Μπιέλιτσα

Τέλος από την Φενέρμπαχτσε του Ιτούδη ο Μπιέλιτσα
Photo Credits: INTIME

Οριστικό το διαζύγιο ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Νεμάνια Μπιέλιτσα. Πιθανόν να συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα ο Σέρβος φόργουορντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη λήξη της συνεργασίας της με τον Νεμάνια Μπιέλιτσα ανακοίνωσε η Φενέρμπαχτσε το μεσημέρι της Τρίτης (12/9), εξέλιξη που είχε διαφανεί από καιρό, καθώς η ομάδα είχε ενημερώσει τον παίκτη ότι δεν υπολογίζεται.

“Χωρίσαμε τους δρόμους μας με τον αθλητή μας Νεμάνια, ο οποίος ήταν στην ομάδα της Φενέρμπαχτσε τη σεζόν 2022-23 και φορούσε τη φανέλα μας τα προηγούμενα χρόνια μεταξύ των σεζόν 2013-2015.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Νεμάνια Μπιέλιτσα για την προσφορά του στην οικογένεια της Φενέρμπαχτσε και να του ευχηθούμε επιτυχία στη νέα φάση της καριέρας του”, ανέφερε ενδεικτικά ο τουρκικός σύλλογος.

 

Ο Σέρβος ψηλός ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και δεν κατάφερε να βοηθήσει παρά ελάχιστα την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, αγωνιζόμενος μόλις σε 7 παιχνίδια της EuroLeague, στα οποία μέτρησε 2.7 πόντους και 2.1 ριμπάουντ ανά 8’29” συμμετοχής.

Ο 35χρονος φόργουρντ ενδέχεται να συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του, με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, αν καταφέρει να πείσει τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, αφού θα συμμετάσχει σε κάποιες προπονήσεις των ερυθρολεύκων του Βελιγραδίου.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X