Τέμπας: «Το φιλί του Ρουμπιάλες είναι μεγαλύτερο θέμα από την 11η Σεπτεμβρίου»

Τέμπας: «Το φιλί του Ρουμπιάλες είναι μεγαλύτερο θέμα από την 11η Σεπτεμβρίου»
Photo Credits: INTIME

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον πρόεδρο της La Liga, Χαβιέ Τέμπας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από… γκέλα σε γκέλα πηγαίνουν οι θεσμικοί παράγοντες του ισπανικού ποδοσφαίρου! Λίγες μόλις ώρες μετά την παραίτηση του Λουίς Ρουμπιάλες από την προεδρία της RFEF λόγω του φιλιού στην Ερμόσο, ήρθε η σειρά του Χαβιέ Τέμπας να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα για τους λάθος λόγους.

Το… οξύμωρο μάλιστα στην όλη υπόθεση είναι πως θρυαλλίδα για την κατακραυγή αποτέλεσαν οι τελευταίες δηλώσεις του σε συνέδριο για το θέμα του Ρουμπιάλες!

Στην επέτειο της τραγωδίας των Δίδυμων Πύργων, ο πρόεδρος της La Liga χαρακτήρισε την υπόθεση που πρώην προέδρου της Ισπανικής Ομοσπονδίας ως τη μεγαλύτερη στην ιστορία της ψηφιακής εποχής, ξεπερνώντας ακόμα κι εκείνη της 11ης Σεπτεμβρίου!

«Δεν πρόκειται να μιλήσω γιατί θέλω πρώτα να ακούσω ολόκληρη τη συνέντευξη. Θα περιμένω τις δηλώσεις του. Δεν θα κάνω σχόλια για το πώς διεύθυνε την Ομοσπονδία» ανέφερε αρχικά σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo», προτού συνεχίσει:

«Η επικοινωνιακή ζημιά που έχει γίνει στο ισπανικό ποδόσφαιρο είναι τεράστια. Είναι η μεγαλύτερη ιστορία στην εποχή των ψηφιακών μέσων, μεγαλύτερη από την 11η Σεπτεμβρίου» κατέληξε, προκαλώντας κύμα κατακραυγής!

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X