Ιβανίσεβιτς: «Ο Tζόκοβιτς σχεδιάζει να παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2028!»

Ιβανίσεβιτς: «Ο Tζόκοβιτς σχεδιάζει να παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2028!»

Ο προπονητής τού Νόβακ Τζόκοβιτς, Γκόραν Ιβανίσεβιτς αποκάλυψε πως αν χρειστεί ο Σέρβος μπορεί να παίζει τένις μέχρι το 2028

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς, μεταξύ σοβαρού και αστείου έδωσε το στίγμα για τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο τεχνικός του Σέρβου, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τον τελικό του US Open
ρωτήθηκε αν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει από το τένις στην περίπτωση κατάκτησης του 25ου Grand Slam στην Αυστραλία τον Ιανουάριο.

«Αυτό θα πρέπει να το ρωτήσετε στο ίδιο, δεν νομίζω, σκοπεύει να είναι στους Ολυμπιακούς του Λος Άντζελες το 2028. Σκέφτεται τη νίκη 24 ώρες το 24ωρο, οπότε δε νομίζω ότι θα σταματήσει», είπε ο 51χρονος Κροάτης τεχνικός.

Το 2028 ο Τζόκοβιτς θα βρίσκεται στο 41ο έτος της ηλικίας του, όμως στο μυαλό του υπάρχει ένα γεμάτο 2024, με τους Ολυμπιακούς του Παρισιού να είναι ψηλά στους στόχους του, όπως είπε και ο ίδιος στις δηλώσεις του.

Ρωτήθηκε πάντως και για την πιθανότητα να τον δούμε στους Ολυμπιακούς του 2028 και δεν την απέρριψε, ειδικά αν δεν καταφέρει να κερδίσει ένα χρυσό στο Παρίσι το 2024.
«Το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι ένας από τους στόχους μου και ελπίζω πως θα μπορέσω να το πετύχω μέχρι το τέλος της καριέρας μου. Είναι κάθε τέσσερα χρόνια οπότε αν δεν τα καταφέρω στο Παρίσι, μπορεί να πάμε και στο Λος Άντζελες!

Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Αν θα έχω το κίνητρο να ξυπνάω κάθε πρωί, είμαι και πατέρας δυο παιδιών πλέον και το γεγονός ότι θα πρέπει να τα αφήνω πίσω μου για έναν μήνα ή και περισσότερο.
Αν έχει νόημα σε εμένα και στον στενό μου κύκλο, τότε θα συνεχίσω να παίζω. Έχω τη στήριξή τους. Δεν γνωρίζω για πόσο ακόμα θα συνεχίσω να παίζω» είπε ο Τζόκοβιτς.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X