Ο Μέσι υποκλίνεται στον Ρομέρο: «Είναι ο κορυφαίος αμυντικός στον κόσμο»

Ο Μέσι υποκλίνεται στον Ρομέρο: «Είναι ο κορυφαίος αμυντικός στον κόσμο»
Photo Credits: INTIME

Ο Λιονέλ Μέσι πιστεύει ότι ο Κριστιάν Γκαμπριέλ Ρομέρο είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος αμυντικός στον κόσμο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αυτό δήλωσε ο Αργεντινός σταρ της Ίντερ Μαϊάμι μετά τον προκριματικό αγώνα της Αργεντινής για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2026 με τον Ισημερινό (1-0). Ο επιθετικός της Ίντερ Μαϊάμι σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα με ένα ωραίο φάουλ, αλλά τόνισε ότι ο αμυντικός της Τότεναμ ήταν ο παίκτης του αγώνα.

«Πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος αμυντικός στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Έπαιξε πολύ καλά και, κατά τη γνώμη μου, ήταν ο παίκτης του αγώνα», είπε ο Μέσι στην «Telemundo». «Το να τον έχω στην ομάδα  πίσω μου είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να μου συμβεί. Πάντα με αναγκάζει να πάω μπροστά, γιατί θέλει πάντα να παίζει ένας εναντίον ενός εναντίον του αντιπάλου του. Έχω συνηθίσει να μην κοιτάω πίσω και αυτό είναι πολύ καλό για επιθετικός παίκτης», είπε.

Ο Κριστιάν Ρομέρο έσωσε τη δική του…απάντηση στα λόγια του Μέσι: «Είναι πράγματα που θα μείνουν στη μνήμη μου για μια ζωή. Δεν το περίμενα. Πάντα προσπαθείς να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία που δίνει ο προπονητής, την ευκαιρία που μου έδωσαν οι συμπαίκτες μου την πρώτη μέρα, που μου έδειξαν τη στοργή τους. Με υποδέχτηκαν, με εμπιστεύονται πολύ και προσπαθώ να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη σε όλους. Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ ευγνώμων σε όλους.»

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X