Μασούρας: «Μας έχει μαυρίσει η καρδιά, έχουμε βαρεθεί να φοράμε μαύρα περιβραχιόνια κάθε φορά»

Μασούρας: «Μας έχει μαυρίσει η καρδιά, έχουμε βαρεθεί να φοράμε μαύρα περιβραχιόνια κάθε φορά»
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Μασούρας, μετά το 5-0 επί του Γιβραλτάρ μίλησε για τις φονικές πλημμύρες στη Θεσσαλία τονίζοντας πως κάτι πρέπει να αλλάξει σε αυτή τη χώρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Μασούρας στις δηλώσεις του μετά το Ελλάδα-Γιβραλτάρ 5-0, δεν έμεινε μόνο στην αγωνιστική εικόνα και μίλησε για τις φονικές πλημμύρες στη Θεσσαλία τονίζοντας πως κάτι πρέπει να αλλάξει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι πολύ όμορφο που τα πάω καλά και ψυχολογικά είμαι καλά. Όμως χωρίς καλή ομαδική δουλειά κανείς δε μπορεί να αναδειχτεί. Και εδώ και με τον Ολυμπιακό έχω καλούς συμπαίκτες πήραμε τη νίκη και προχωράμε. Έγινε η δουλειά, θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές, η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Έχω ζήσει και στιγμές που τέτοια παιχνίδια δε τα τελειώναμε, κάναμε το καθήκον μας και πάμε μπροστά.

Το επόμενο παιχνίδι είναι κομβικό. Θέλουμε ένα μεγάλο διπλό που θα μας στείλει σε μία μεγάλη διοργάνωση, δεν πρέπει να μείνουμε στα λόγια αλλά στις πράξεις».

Για τις πλημμύρες: «Μας έχει μαυρίσει η καρδιά για τα όσα συμβαίνουν, έχουμε βαρεθεί να φοράμε μαύρα περιβραχιόνια κάθε φορά, κάτι πρέπει να αλλάξει στη χώρα. Στέλνω συλλυπητήρια και ελπίζω να βρουν οι άνθρωποι δύναμη να συνεχίσουν τη ζωή τους».

Σε αυτή την συνθήκη στάθηκε και ο Δημητρής Πέλκας λέγοντας με την σειρά του: «Σίγουρα το μυαλό μας ήταν στις οικογένειες των ανθρώπων που έχασαν τους συγγενείς τους και οι οποίοι βρέθηκαν σε δύσκολη θέση. Εύχομαι η κυβέρνηση να βοηθήσει αλλά και όσοι μπορόύν για το καλύτερο δυνατόν».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X