Ο Ρότα είναι αυτός που πέρασε από πάνω σας...

Ο Ρότα είναι αυτός που πέρασε από πάνω σας...
Photo Credits: INTIME

Ο Insider ρίχνει φως στο παρασκήνιο όσων συμβαίνουν στην Εθνική ομάδα για να χτυπήσουν την ΑΕΚ, με τον Ρότα σε κεντρικό ρόλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν ξέρουμε όταν γράφουμε την στήλη αν ο Πογέτ νίκησε το Γιβραλτάρ, πως ήταν η εικόνα της ομάδας κλπ. Ξέρουμε όμως πως στο πρόσωπο του και στο πρόσωπο της Εθνικής ομάδας, επεκτείνεται ο πόλεμος που γίνεται στην ΕΠΟ και φυσικά δεν αφορά την ομοσπονδία αυτή καθαυτή, αλλά την ΑΕΚ.

Για την οποία ερυθροπράσινοι και μεγάλο κομμάτι του ευρύτερου περιβάλλοντος του ΠΑΟΚ προσπαθούν να παρουσιάσουν σαν ταυτισμένη με την ΕΠΟ.

Το μάθημα με Ρεχάγκελ

Τις επιλογές που κάνουν οι προπονητές μπορείς να τις συζητάς ποδοσφαιρικά, αλλά είναι παλιανθρωπιά να προσπαθείς απευθείας να τις συνδέσεις με παρασκήνιο. Και να τις εργαλοιοποιήσεις στον πόλεμο που κάνεις κατά της ΑΕΚ.

Ο Ρεχάγκελ ως γνωστό πήρε το EURO χωρίς ποτέ να καλέσει τον Ζήκο που έπαιξε τελικό Champions League εκείνη την σεζόν, δεν κάλεσε τον Στολτίδη που ήταν ο καλύτερος αμυντικός χαφ στο πρωτάθλημα, δεν καλούσε τον Γεωργάτο που ήταν το αριστερό μπακ της Ίντερ για κάποιες σεζόν που ο Γερμανός ήταν ομοσπονδιακός.

Το βούλωσαν όλοι με αυτό που κατάφερε, με τον Πογέτ το βουλώνουν όταν κερδίζει, τον περιμένουν στην γωνία όταν χάσει.

Περί Φορτούνη και Κωνσταντέλια

Ωραία λοιπόν, δεν κάλεσε τον Φορτούνη. Είναι ο πρώτος προπονητής που έχει πρόβλημα με τον Φορτούνη; Στον Ολυμπιακό πόσοι ήταν οι προπονητές που είχαν πρόβλημα με τον Φορτούνη; Ο ίδιος ο Ολυμπιακός γιατί τον είχε εκτός τόσο καιρό και μάλιστα όχι μία, αλλά δυο φορές; Γιατί όταν οι ίδιοι έχουν δείξει πως κάτι δεν πάει καλά, κατηγορούν τους άλλους όταν διαπιστώνουν κι εκείνοι το ίδιο;

Τον Κωνσταντέλια ποιος τον κάλεσε πρώτος και ποιος τον καλεί συνέχεια μέχρι πρότινος; Γιατί αφαιρούν το δικαίωμα από τον προπονητή να διαχειριστεί έναν νέο παίκτη με τον τρόπο που θεωρεί εκείνος καλύτερο; Γιατί διψάνε για αφορμή να γράψουν… για χαρτάκια, να βγάλουν το κόμπλεξ τους. Εδώ ο άλλος ο απερίγραπτος έγραψε με αφορμή την ισοπαλία της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό πως φέτος δεν θα έχει φιλικά!!! Ακούτε; ο ΠΑΟΚτζής! Με σένα λέγανε βρε ανοητίδη πως έπαιξε η ΑΕΚ φιλικό. Ναι, η τεσσάρα πριν τον τελικό. Στον οποίο είπαμε να παίξουμε με δέκα μπας κι έχει ενδιαφέρον.

Τι έκανε ο Ρότα

Βαράνε τον Ρότα! Λένε γιατί δεν είχε πάρει τον Βιαγιαννίδη; Ποιον Βαγιαννίδη; Πότε έγινε βασικός στον Παναθηναϊκό ο Βαγιαννίδης; Φέτος, στα πρώτα ματς. Ο Ρότα μιας σεζόν ολόκληρη όπου σας έβρισκε σας περνούσε οδοστρωτήρας από πάνω. Και θα συνεχίσει έτσι.

Μέχρι και στο νοσοκομείο τον στείλατε και δεν πήρε ούτε κάρτα ο Μπερνάρντ ο παικταράς. Ο Ρότα ο βασικός δεξιός μπακ της νταμπλούχου Ελλάδας και θα σας δώσει λογαριασμό γιατί τον καλεί; Ρε άντε πηγαίνετε να βοσκήσετε κανά τριφύλλι.

Ο Insider

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X