Φλικ: «Είμαι ο κατάλληλος προπονητής για την εθνική Γερμανίας»

Φλικ: «Είμαι ο κατάλληλος προπονητής για την εθνική Γερμανίας»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Χάνσι Φλικ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εννέα μήνες πριν από το Euro-2024, που θα φιλοξενηθεί στην πατρίδα του, ο Χάνσι Φλικ εξακολουθεί να πιστεύει ότι είναι ο κατάλληλος προπονητής για την εθνική Γερμανίας, παρά την ντροπιαστική εντός έδρας ήττα με 4-1 από την Ιαπωνία σε φιλική αναμέτρηση.

«Ξέρω ότι στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο υπάρχει μεγάλη δυναμική. Δεν μπορώ να προβλέψω τι θα συμβεί. Από την πλευρά μου, με το επιτελείο μου, νομίζω ότι κάνουμε τα πάντα για να προετοιμάσουμε αυτήν την ομάδα. Διαπιστώνω ότι το κάνουμε καλά και πως είμαι ο σωστός προπονητής», σχολίασε ο Γερμανός προπονητής στο μικρόφωνο του RTL και πρόσθεσε:

«Πάνω απ ‘όλα, είμαστε εξαιρετικά απογοητευμένοι. Αυτήν την στιγμή δεν έχουμε τα μέσα για να νικήσουμε μια πολύ συμπαγή άμυνα. Ημασταν πολύ λίγοι. Δεχθήκαμε ένα ισχυρό πλήγμα σήμερα. Πρέπει να ταρακουνήσουμε τους εαυτούς μας και να προσπαθήσουμε να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στην Γαλλία».

Ερωτηθείς εάν έχει ακόμη εμπιστοσύνη στον προπονητή του, ο αρχηγός της εθνικής Γερμανίας, Ιλκάϊ Γκιντογκάντ απάντησε «ναι» στο μικρόφωνο του τηλεοπτικού σταθμού RTL και συνέχισε: «Κάποια στιγμή δεν είναι μόνο θέμα προπονητή, είναι και θέμα ομάδας».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X