Συγκινητικός φόρος τιμής στον Βιάλι σε φιλικό προς τιμήν του θρυλικού Ιταλού (VIDEO)

Συγκινητικός φόρος τιμής στον Βιάλι σε φιλικό προς τιμήν του θρυλικού Ιταλού (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τσέλσι και Μπάγερν Μονάχου έδωσαν φιλικό προς τιμήν του Τζιανλούκα Βιάλι, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή στην αρχή της χρονιάς, με σκοπό να συγκεντρωθούν κεφάλαια για το Ίδρυμα της Τσέλσι και το Royal Marsden Cancer Charity.

Άνθρωποι όπως ο Τζον Τέρι, ο Τζανφράνκο Ζόλα, ο Μάικλ Εσιέν και ο Κλοντ Μακελέλε αγωνίστηκαν για τους «Μπλε», με τον πρώην συμπαίκτη του Βιάλι -και προπονητή που έχει κερδίσει το Champions League – Ρομπέρτο Ντι Ματέο στον πάγκο.

Ένα γεμάτο «Στάμφορντ Μπριτζ» τίμησε με τη σειρά του τη μνήμη του σπουδαίου Ιταλού πριν από την έναρξη του αγώνα, αποκαλύπτοντας ένα τεράστιο πανό προς τιμήν του. Με φόντο την ιταλική σημαία και μια τεράστια εικόνα του επιθετικού έγραφε: «Όταν τα γκολ του φωτίζουν τον ουρανό, υπάρχει ένα δάκρυ στο μάτι μου».

Το όνομά του αντηχούσε επίσης στην ατμόσφαιρα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με του Ζόλα και Ντι Ματέο να συγκρατούν με δυσκολία τα δάκρυά τους,καθώς ένα βίντεο φόρου τιμής παίχτηκε στις μεγάλες οθόνες.

Η οικογένεια του Βιάλι – η σύζυγός του Κάθριν και οι κόρες της Ολίβια και Σοφία – ήταν στο έδαφος, με τον κόσμο στις κερκίδες να χειροκροτά.

Μετά το τέλος των τελετών, ο Τζον Τέρι έκανε μια συναισθηματική χειρονομία για τον προπονητή που του έδωσε την ευκαιρία να ντεμπουτάρει στην Τσέλσι. Ο αρχηγός της βραδιάς, σκόραρε στο 26ο λεπτό, και ο Άγγλος έδειξε προς τον ουρανό, αφιερώνοντας το γκολ στον θρύλο της ομάδας.

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X