Κάλενς: Πάει για βασικός στο ματς του Περού με την Βραζιλία

Κάλενς: Πάει για βασικός στο ματς του Περού με την Βραζιλία
Photo Credits: INTIME

Ο Αλεξάντερ Κάλενς δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση και τα ρεπορτάζ στον Περού τον φέρνουν βασικό για το ματς με την Βραζιλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ακόμη δεν έχει υποδεχτεί στην Αθήνα τον Αλεξάντερ Κάλενς, ωστόσο η τελευταία προσθήκη της δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση. Ο 31χρονος αμυντικός ξεπέρασε κάποιες ενοχλήσεις που είχε και που του στέρησαν τη συμμετοχή στο ματς με την Παραγουάη (0-0) την Παρασκευή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στο Περού, ο Κάλενς προπονήθηκε κανονικά χθες και μάλιστα αναφέρεται ότι είναι φαβορί για να βρίσκεται στην ενδεκάδα της εθνικής του ομάδας στη δύσκολη αναμέτρηση με την Βραζιλία τα ξημερώματα της Τετάρτης (05:00) στην Λίμα.

Η «σελεσάο» άρχισε με το επιβλητικό 5-1 επί της Βενεζουέλας την προσπάθεια πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026. Εκεί θα προσπαθήσει να βρεθεί για πρώτη φορά μετά το 2018 και το Περού, που έχει λάβει μέρος συνολικά σε μόλις τέσσερα Μουντιάλ στην ιστορία του.

Ο Κάλενς με ελάχιστες εξαιρέσεις είναι βασικό στέλεχος του Περού την τελευταία διετία έχοντας πραγματοποιήσει από τον Ιούνιο του 2021 τις 25 από τις 38 εμφανίσεις του με το εθνόσημο.

Ο Περουβιανός διεθνής, με ισπανικό διαβατήριο, αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα την ερχόμενη Πέμπτη, αλλά σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο για να μπει στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα παρότι έχει κάνει κανονικά προετοιμασία με την Τζιρόνα μέχρι να δοθεί δανεικός στην ΑΕΚ.

Για την ώρα, ο Αργεντινός προπονητής αναμένει στις αρχές της εβδομάδας και μετά το ρεπό του Σαββατοκύριακου να δει τους Λιβάι Γκαρσία, Ροδόλφο Πισάρο και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς να μπαίνουν στο κανονικό πρόγραμμα για να τεθούν στη διάθεσή του εν όψει Ολυμπιακού.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X