Καρμέλο για την παρουσία της USA στο Μουντομπάσκετ: «Δεν χρειάζεται να χρυσώνουμε το χάπι – Είναι αποτυχία»

Καρμέλο για την παρουσία της USA στο Μουντομπάσκετ: «Δεν χρειάζεται να χρυσώνουμε το χάπι – Είναι αποτυχία»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Καρμέλο Άντονι ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του για την παρουσία της team USA στο Παγκόσμιο Κύπελλο, τονίζοντας ότι ήταν αποτυχία αυτό που έγινε.

Ο πρώην ΝΒΑερ Καρμέλο Άντονι δεν «μάσησε» τα λόγια του για την παρουσία των ΗΠΑ στο φετινό Μουντομπάσκετ. Ο πικρός αποκλεισμός στον ημιτελικό από την Γερμανία, αν μη τι άλλο κρίνει την πορεία της ομάδας του Στιβ Κερ αποτυχημένη. Ο 39χρονος σε δηλώσεις του ανέφερε ότι δεν χρειάζονται δικαιολογίες για την εμφάνιση της ομάδας, λέγοντας πως ήταν αποτυχία αυτό που έγινε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όταν έχεις θέσει το απόλυτο στάνταρ, στοχεύεις σε αυτό. Οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό είναι αποτυχία. Δεν θέλω να βρεθεί κάποιος που θα χρυσώσει το χάπι για την ομάδα και να πει ότι δεν ήταν αποτυχία αυτό που έγινε. Πρέπει να βγάλουμε το καπέλο μας στην Γερμανία και την Σερβία. Είχαν καλά παιχνίδια. Είναι έκπληξη αυτό που έγινε, αλλά αυτό είναι καλό για το άθλημα, για την FIBA, για το μπάσκετ, τους φιλάθλους, να μάθουν όλοι ότι όλος ο κόσμος παίζει μπάσκετ.

Όλοι πρέπει να σκεφτούν τώρα μία διαφορετική προσέγγιση για να κατακτήσει μία ομάδα το χρυσό μετάλλιο. Όλοι γίνονται καλύτεροι. Το άθλημα αναπτύσσεται παγκοσμίως. Στο τέλος της ημέρας, ο οποιοσδήποτε μπορεί να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο.

Θα ήθελα πολύ να στέλνουμε τους κορυφαίους των κορυφαίων σε κάθε διοργάνωση για να παλέψουν στο υψηλότερο επίπεδο. Πρέπει όμως να σεβαστούμε αυτούς που ήρθαν. Πρόκειται για επαγγελματίες παίκτες. Δεν στέλνεις πάντα τους κορυφαίους.

Αν θέλουμε να μιλάμε για εξέλιξη, εξελίσσουμε αυτά τα παιδιά για να ανταγωνιστούν παίκτες από όλο τον κόσμο. Παίρνουμε τις ήττες μαζί με τις νίκες μας και προχωράμε».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X