Έντεκα δευτερόλεπτα καταστροφής για την Αυστρία Κ21: Πρόλαβε να χάσει πέναλτι και παίκτη με κόκκινη! (VIDEO)

Έντεκα δευτερόλεπτα καταστροφής για την Αυστρία Κ21: Πρόλαβε να χάσει πέναλτι και παίκτη με κόκκινη! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Απίστευτα πράγματα στο ματς της Κ21 της Κύπρου με την Αυστρία, όπου η δεύτερη έχασε πέναλτι και έμεινε με δέκα παίκτες σε έντεκα δευτερόλεπτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τον παράδεισο, στην κόλαση η Κ21 της Αυστρίας… Βλέπετε, στο 50ό λεπτό της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Κύπρο, οι Αυστριακοί είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ με πέναλτι.

Ωστόσο, ο Λανγκ έστειλε την μπάλα ψηλά, άουτ, με τα πράγματα να γίνονται ακόμη χειρότερα στη συνέχεια για τους φιλοξενούμενους.

Βλέπετε, στην εξέλιξη της φάσης, ο Μπαϊντού αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα προκειμένου να ανακόψει επικίνδυνη επίθεση των Κυπρίων!

Έτσι, μέσα σε έντεκα μόλις δευτερόλεπτα, είχαμε χαμένο πέναλτι και αποβολή για την ομάδα της Αυστρίας, που εντέλει κατόρθωσε να προηγηθεί έξι λεπτά αργότερα – με την Κύπρο ωστόσο να ισοφαρίζει στο 76′ στο 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Austria U21 missed a penalty and committed a DOGSO foul that led to a red card in the space of 11 seconds vs Cyprus U21
byu/MERTENS_GOAT insoccer

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X