Βασικός ο Χρυσόπουλος στο φιλικό της Εθνικής Ελπίδων με τον Παναθηναϊκό Β'

Βασικός ο Χρυσόπουλος στο φιλικό της Εθνικής Ελπίδων με τον Παναθηναϊκό Β'
Photo Credits: INTIME

Ο διεθνής αμυντικός της ΑΕΚ έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο στην φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό Β' όπου η γαλανόλευκη επικράτησε με 3-2

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βασικός αγωνίστηκε ο διεθνής αμυντικός της ΑΕΚ, Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος.

Με φιλικό συνεχίστηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων ενόψει του αγώνα με την Ανδόρα (12/09, 20:00) για τα προκριματικά του EURO U21 Η Ελλάδα αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό Β’ στο αθλητικό κέντρο της ΕΛΠΕΝ όπου ο Νίκος Παπαδόπουλος δοκίμασε σχηματισμούς και πρόσωπα και είδε την ομάδα να επικρατεί με 3-2.

Η Εθνική Ελπίδων προετοιμάζεται ενόψει της αναμέτρησης με την Ανδόρα (12/9, 20:00) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2025

Συγκεκριμένα ο Τζόλης άνοιξε το σκορ στο 6ο λεπτό όταν νίκησε τον Ξενόπουλο από τα έντεκα βήματα (ο ίδιος κέρδισε το πέναλτι). Οι «Πράσινοι» αντέδρασαν και ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Μαρτίνη (15′) όμως ο Νίνο έβαλε εκ νέου τους «γαλανόλευκους» μπροστά στο σκορ στο 32ο λεπτό.

Στο δεύτερο μέρος έγιναν αρκετές αλλαγές και έτσι ο Παναθηναϊκός βρήκε ξανά τον δρόμο προς την ισοφάριση χάρη σε ωραίο πλασέ του Βουτσά μέσα στην περιοχή (60′). Το τελικό 3-2 υπέρ της Εθνικής Ελπίδων διαμόρφωσε ο Σουρλής με εξαιρετική λόμπα έπειτα από ασίστ του Νιάρχου στο 80′.

Η εντεκάδα της Εθνικής Ελπίδων:

1o ημίχρονο: Τζολάκης, Τσοπούρογλου, Χρυσόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Κίτσος, Κουρφαλίδης, Μεταξάς, Νίνο, Κρυπαράκος, Τζόλης, Κούτσιας.

2ο ημίχρονο: Σγουρής, Δαρέλας, Καραμάνης (75′ Κουτεντάκης), Αποστολόπουλος, Νιάρχος, Ασλανίδης, Μπελεβώνης, Αργυρίου, Κυριόπουλος, Σουρλής, Παναγιώτου (75′ Προδρομίτης).

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X