Στοίχημα: Ποντάρισμα στα γκολ στο Ολλανδία - Ελλάδα

Στοίχημα: Ποντάρισμα στα γκολ στο Ολλανδία - Ελλάδα

Η προσπάθεια των εθνικών ομάδων για πρόκριση στην τελική φάση του EURO 2024 συνεχίζεται, με την Εθνική μας να δοκιμάζεται στο Αϊντχόφεν απέναντι στην Ολλανδία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καζακστάν – Φινλανδία 17:00

Εντυπωσιακές εμφανίσεις πραγματοποιεί μέχρι στιγμής το Καζακστάν στα προκριματικά. Φαίνεται πως η άνοδος των συλλόγων τα τελευταία χρόνια έχει περάσει και στην εθνική ομάδα της χώρας, η οποία προσπαθεί να κάνει τη μεγάλη έκπληξη. Το ίδιο ισχύει και για την Φινλανδία. Φαίνεται πως της άνοιξε η όρεξη μετά το τελευταίο τουρνουά στο οποίο μετείχε. Οδηγεί την κούρσα του ομίλου και με νίκη σήμερα κάνει ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα.

Προγνωστικό στοιχήματος: Οι Φινλανδοί είναι δικαιολογημένα το φαβορί της αναμέτρησης και μπορούν να πάρουν το διπλό.

Σερβία – Ουγγαρία 21:45

Το ντέρμπι του ομίλου μιας και οι δύο ομάδες μοιράζονται τις ισάριθμες πρώτες θέσεις του ομίλου. Οι Σέρβοι προέρχονται από ένα μέτριο Μουντιάλ και στα προκριματικά δείχνουν κάπως καλύτερη εικόνα. Η Ουγγαρία μπορεί να μην ταξίδεψε στο Μουντιάλ του Κατάρ όμως έχει για οδηγό το τελευταίο EURO και φυσικά το υλικό για να πάρει μια ακόμη πρόκριση.

Προγνωστικό στοιχήματος: Στο 2.10 το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Ολλανδία – Ελλάδα 21:45

Η μεγάλη ώρα της Εθνικής μας έφτασε. Δοκιμάζεται απέναντι στο 2ο μεγάλο φαβορί του ομίλου και με θετικό αποτέλεσμα θα κάνει ένα αποφασιστικό βήμα πρόκρισης. Η Ολλανδία έχει ένα ματς λιγότερο στο γκρουπ αλλά η γενικότερη εικόνα της δεν αφήνει ικανοποίηση. Η Ελλάδα προέρχεται από τη δύσκολη νίκη επί της Ιρλανδίας και ακολουθεί το ματς με το Γιβραλτάρ εντός έδρας. Ακόμη και με ισοπαλία σήμερα θα κρατάει την τύχη στα χέρια της.

Προγνωστικό στοιχήματος: Με ρίσκο θα ακολουθήσουμε το Under 2,5 αφού η Ελλάδα θα επιδιώξει να ρίξει το ρυθμό του αγώνα.

Γαλλία – Ιρλανδία 21:45

Διαβάστε περισσότερα

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X